Kerem Bürsin Kadın Eşitliği Hakkındaki İtirafı Herkesi Ayağa Kaldırdı!

Kerem Bürsin Kadın Eşitliği Hakkındaki İtirafı Herkesi Ayağa Kaldırdı!

Kerem Bürsin'in kadınlar için yaptığı açıklama dikkat çekti. Kadın erkek eşitsizliğine değinen ünlü oyuncu, kendi dizisinden örnek verdi. Kadınlar hakkında yaptığı konuşma ile milyonların takdirini kazandı. Üstelik uluslararası bir harekete katıldığını da açıkladı. Peki Kerem Bürsin kadın hakları için neler söyledi?

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra farklı bir televizyon dizisinde oynamadı. Ancak ünlü oyuncunun yaptığı açıklamalar onun gündem olmasına yetiyor da artıyor. Başarılı ismin çeşitli projelerin yanı sıra herkesi ilgilendirebilecek konularda açıklama yaptığını görüyoruz. Peki Kerem Bürsin, kadın erkek eşitsizliği için neler söyledi? Kadınların daha az maaş aldığı ve ayrımcılığa uğradı sektörler üzerine konuştu.

Kerem Bürsin Kadınlara Destek Verdi!

Kadınlara olan desteğini de He For She hareketine katılarak gerçekleştirdi. Üstelik bir konuşmasında kadınların kendi sektöründe de ayrımcılığa uğradığını ifade etti. Bu sözleri ise geniş yankı buldu. Sen Çal Kapımı dizisinde hikayenin kendisinin değil Eda karakterinin üzerine inşa edildiğini de vurguladı. Bu zamana kadar kadınların sektörde çok az yer kapladığını söylemesi şaşırttı. Yönetmen ve görüntü yönetmeni kadın olan fazla kişinin olmadığını söyledi.

Eşitsizlik Son Bulsun İstiyor

Oyuncu maaşlarında dahi eşitsizlik olabileceğini belirten Kerem Bürsin, bunun son bulması için He For She hareketiyle önemli konuşmalara imza atıyor. Böylelikle dünya çapında başlatılan bu hareketin ileride önemli başarılar sağlaması beklenmekte.