Kerem Bursin, Hande Erçel İle Nasıl Sevgili Olduklarını İlk Kez Açıkladı

Kerem Bursin, Hande Erçel İle Nasıl Sevgili Olduklarını İlk Kez Açıkladı

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol paylaşan Hande Erçel de Kerem Bursin ilk önce yakın arkadaş sonra sevgili oldu. Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi birlikteliklerini bir süre basından saklayarak yaşadı. İşte haberin tüm detayları...

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’ın ardından Kerem Bursin ile aşk yaşadığını açıkladı. Bunun ardından Kerem Bursin ve Hande Erçel ile sevgili olduklarını itiraf ederek Instagram'da fotoğraf paylaşmayı ihmal etmedi.

Sen Çal Kapımı dizisi ile Hande Erçel ve Kerem Bursin her gün neredeyse gündeme geldi. Ekranların romantik komedi dizisi ile ilk önce arkadaş olan Hande Erçel ve Kerem Bursin ardından sevgili olduklarını itiraf etti.

İlk itiraf Bursin’den geldi

İlk itiraf Bursin’den geldi. Sette ve özel hayatı sürekli birlikte olan Hande Erçel ve Kerem Bursin enerjileri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizide olduğu kadar özel hayatlarında da birbirlerine çok yakıştırılan Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı gündeme damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk olan Kerem Bursin, Hande Erçel ile yaşadığı aşkı anlattı.

Pek çok ülkede yaşandığını dile getiren yakışıklı oyuncu Kerem Bursin Uzakdoğu’da çocukluk yıllarını geçirdiğini söyledi. Bundan dolayı Uzakdoğu’nun kendisi için özel ve anlamlı olduğunu belirtti.

Babasının mesleğinden dolayı birçok farklı şehirde bulunduğunu söyleyen Bursin, bunun kendisine farklı deneyimler kattığını da aksetti. Hayatı hakkında sorulan soruları yanıtlayan Kerem Bursin futbol o da özel bir ilgisinin olduğunu söyledi.

Ardından Hande Erçel ile olan ilişkisi hakkında açıklama bulunan Kerem Bursin, sevgilisi Hande Erçel’le Sen Çal Kapımı dizisinde tanıştığını anlattı. İlk etapta arkadaş olduklarını ardından sevgili olduklarını dile getirdi. Sözlerine devam eden Kerem Bursin partilerinin kıyafetlerini de karışmadığını ekledi.