Kerem Bürsin Hande Erçel Aşkı Yalan mı Çıktı? Sen Çal Kapımı Hayranları Öfkelendi!

Kerem Bürsin Hande Erçel Aşkı Yalan mı Çıktı? Sen Çal Kapımı Hayranları Öfkelendi!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in bir süredir ilişkisi olduğu konuşuluyor. Aralarındaki aşkı aylarca reddettiler ancak şimdi aşk paylaşımları yapıyorlar. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisi yalan mı? Sen Çal Kapımı dizisinin reklamını mı yapıyorlar?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in sürpriz bir şekilde aşklarını ilan etmesi büyük merak konusu haline geldi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberden sonra ikilinin arasındaki aşk iyice irdelenmeye başlandı. Çünkü kimse Bürsin ve Erçel aşkının ortaya çıkmasını beklemiyordu. Defalarca aralarında aşk yaşandığını belirtmişlerdi. Artık herkes arkadaş olduklarına ikna olmuşken bir anda böylesine bir açıklama zahmetinde bulunmaları dikkat çekti. Maldivler'de beraber tatil yapmaktan geri durmayan ikili oldukça mutluydu. Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan karakterlerini canlandıran iki oyuncu hakkında şaşırtan iddialar ortaya atıldı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Aşkı Sahte Çıktı!

İddiaya göre Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in aşkı tamamen sahte. Nedeni ise geçtiğimiz sene de buna benzer bir dedikodu yayılmasını sağlayarak Sen Çal Kapımı'nın reytingleri yükselmişti. İkilinin birlikte olduğu görüntüler ve dizide öpüşme sahneleri çekilirken çekim bitmiş olmasına rağmen öpüşmeye devam etmeleri izleyicinin dikkatini çekmişti. Daha sonra magazin basınına sunulan bu görüntüler ile ikili arasında aşkın doğduğuna yönelik bir algı oluştu. Fakat Kerem Bürsin ve Hande Erçel tüm bu iddiaları reddetti. Aralarındaki aşk dedikoduları bile dizinin reytinglerinin yükselmesine yardımcı oldu. Bir süre magazin hattında konuşulan Sen Çal Kapımı dizisi, zamanla etkisini yitirdi.

Sen Çal Kapımı Dizisi Reklamı mı Yapılıyor?

Sen Çal Kapımı dizisinin reklamı mı yapıldı? Hande Erçel ve Kerem Bürsin arasındaki aşk reklamdan mı ibaret? Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yaparak kısa süre sonra yeni sezonda izleyicilerle buluşacağı öğrenilmişti. Hal böyle olunca oyuncular da istedikleri bir yerde tatil yaparak stres attılar. Yoğun geçen sezonda yorgunluklarını dindiren oyuncular, önümüzdeki sezona hazır hale geldi. Hal böyle iken tatilde bir anda patlayan aşk dedikoduları da izleyicinin hoşuna gitti. Fakat ilk başta sevilen bu olay zamanla kuşkulu bir hale geldi.