Kerem Bürsin Hande Erçel Aşkı Bitiyor mu? Hande Erçel Az Öce Açıkladı

Kerem Bürsin Hande Erçel Aşkı Bitiyor mu? Hande Erçel Az Öce Açıkladı

Hande Erçel ve Kerem Bürsin tartışması hayranları heyecanlandırdı. Gamze Erçel'in Murat Dalkılıç ile görüşmesi Kerem Bürsin'i çileden çıkarttı. Bu nedenle iki aşık birbiri ile konu üzerine konuştu. Ancak Hande Erçel'in tavrı netti.

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel ilişkisinin çoktan bitmiş olmasına rağmen kardeşi Gamze Erçel'in Dalkılıç ile görüşmeye devam ettiği öğrenildi. Hal böyle olunca Kerem Bürsin ile aralarında soğuk rüzgarlar esti. İkilinin bu konuda tartıştığı öne sürüldü. Kerem Bürsin, geçmişin geçmişte kalmasını istiyor. Hande Erçel ise kardeşinin kiminle görüşeceğine karışamayacağını belirtti.

Kerem Bürsin ABD'ye Gidecekti!

Kerem Bürsin, ailesini görmek için ABD'ye gitme kararı aldı. Ünlü oyuncunun hazırlıklar yaptığı esnada kendisine gelen defile davetini gözden geçirdiği öğrenildi. Kanarya Adaları'ndaki mayo defilesine katılma kararı alması hayranlarının gözünden kaçmadı. Başarılı ismin en kısa sürede ülkeden ayrılıp defileye katılmak için harekete geçmesi bekleniyor.

Bir Süre Görüşemeyecekler

Hande Erçel ve Kerem Bürsin, kısa süreliğine bir araya gelemeyecekler. Bu süre zarfında ikilinin ateşi bir an olsun düşecektir. Yaşadıkları tartışmadan ötürü aralarında bir soğukluk oldu ise de bunun çözülmesi an meselesi. Kerem ve Hande'nin arasındaki aşk şu an pek çok hayranları için örnek teşkil ediyor. İkilinin birbirini sevmesi ve tartışmaları dahi medeni şekilde gerçekleştirmesi sevenleri bakımından güzel bir gelişme.