Kâğıt Ev Dizisinin Başrol Oyuncusu Nur Fettahoğlu Yeni Projesini Açıkladı!

Kâğıt Ev Dizisinin Başrol Oyuncusu Nur Fettahoğlu Yeni Projesini Açıkladı!

Kağıt Ev dizisinin başrol oyuncusu olan Nur Fettahoğlu, kameralar karşısına geçti. Dizinin final yapmasının ardından dizi severler Nur Fettahoğlu'nun yeni projesini merak ediyor. Bunun ardından Nur Fettahoğlu'nun yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Önceki gün Zorlu AVM’ de Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Nur Fettahoğlu görüntülendi. Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Kâğıt Ev dizisinde rol alan başarılı oyuncu, dizinin 8. Bölümünde çok iyi bir ekip de olmasına rağmen dizi final yapmıştı. Finali yapılan Kâğıt Ev dizisinden üzgün olarak ayrılmıştı.

İlk çekimleri Gökçeada’da yapılmakta olan Hande Doğandemir ve Yağızcan Konyalı ile “Daha İyi Bir Yarın” filminde başrolde yer alan oyuncu, yaz aylarında çalışarak değerlendirmek istiyor.  Tek başına Zorlu AVM’ye gelen Nur Fettahoğlu, ‘İhtiyacım olan tek parça bir ürün almam gerekiyordu, onu almaya geldim. Hızlıca işlerimi hallettim, şimdi evime dönüyorum’ açıklamalarında bulundu.

İnstagram hesabından yaptığı paylaşım yoğun ilgi gördü

İnstagram hesabından yaptığı paylaşım yoğun ilgi gördü. Bu yazı çalışarak geçireceğini açıklayan Fettahoğlu, ‘Dilek Hemşire’ karakterini canlandıran ‘İç Bahçe’ adlı filmin çekimlerine başladığını Instastory ile yaptığı paylaşımlarla hayranlarına duyurdu.

Nur Fettahoğlu “Daha İyi Bir Yarın” filminden sonra da “İç Bahçe” ile yaz aylarındaki ikinci filmi için tekrar sette yer aldı.

Theodora Film’in yapımcılığı ile de yaptığı dram türünde ki filmi ‘İç Bahçe’ 1980’li yıllarda geçiyor. Yönetmenliğini Ceren Şahan’ın yaptığı filmin senaryosu ise İbrahim İris’e ait.

Hızlı ve emin adımlar ile kariyer hayatında ilerleyen güzel oyuncu Nur Fettahoğlu film de hemşire rolünü canlandırıyor. İnstagram hesabı üzerinden de yeni rolünde yeni imajı ile fotoğraf paylaşımı yaptı.