Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Hayranlarının Merak Ettiği Soruları Yanıtladı!

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Hayranlarının Merak Ettiği Soruları Yanıtladı!

Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, merak edilen tüm soruları yanıtladı. Alınan bilgiler neticesinde eğlenceli dakikalar geçiren Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, dizileri hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmedi. Detaylar.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncuları arasında Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk bulunuyor. Aşkın Tarifi dizinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk onedio'nun YouTube kanalına katılarak hayranlarının merak ettiği soruları yanıtlamaya ihmal etmedi.

Serra Arıtürk özel hayatı hakkında açıklamalar yaptı

Serra Arıtürk özel hayatı hakkında açıklamalar yaptı. Soruları yanıtlarken eğlenceli dakikalar yaşayan ikili, çok iyi bir çift olduğunu da böylece ispatlamış oldu. Serra Arıtürk bir hayranının sorusuna cevap vererek değişmek istediği ve sürekli yaptığı alışkanlığı yanıtladı. Güzel oyuncu Serra Arıtürk çok düşündüğünü ve çok önemsiz konulara gereğinden fazla kafa yorduğunu, bundan dolayı da enerji ve vakit kaybı yaşadığını bu yönünü değiştirmek istediğini dile getirdi.

Kadir Doğulu, hatalarından ders çıkardığını belirtiyor!

Kadir Doğulu, hatalarından ders çıkardığını belirtiyor! Kadir Doğulu ise hatalarından ders çıkardığını belirterek, “her insan ders çıkardı hataları sevmeli” dedi. Sözlerine devam eden yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kendisinin hatalar yaptığını ve bugün hepsini çok sevdiğini ve hataları yaptığını şu an hepsinin kendisine hediye olduğunu belirtti. Ardından hayranlarını seslenen Kadir Doğulu hata yapmaktan korkmalarına dile getirdi.

Kamera arkasında da eğlenceli dakikalar geçiriyorlar

Kamera arkasında da eğlenceli dakikalar geçiriyorlar. Serra Arıtürk de hataların insanı güzelleştirdiğini belirterek, insanın hatalarını sahiplenmesi gerektiğini belirtti. Eski günlere dönen Serra Arıtürk eskiden gitmek isteyen bir şeyi tutmaya çalıştığını fakat şu an giden bir şeyin ve dahasını kutlayıp özgür bırakabildiğini açıkladı. Programın sonunda sesini beğenen hayranı kırmayıp şarkı söyleyen Serra Arıtürk herkese teşekkürlerini iletti.