Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Hangi Tarikat Üyesi! Neslihan Atagül'ün Tarikat Üyeliği Ortaya Çıktı

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Hangi Tarikat Üyesi! Neslihan Atagül'ün Tarikat Üyeliği Ortaya Çıktı

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün tarikat üyeliği olduğu şeklinde bazı iddialar ortaya atılıyor. Neslihan Atagül ise basın mensuplarının sorduğu soruya öyle yanıt verdi ki duyanlar şaşırdı. Daha önce boşanacakları da söyleniyordu. İkili arasındaki gerilimin sona erdiği ve iddiaların asılsız çıktığı görülüyor. Tarikat üyesi oldukları doğru mu?

Kadir Doğulu, Kanal D'de yayınlanan ve daha sonra final yapan Aşkın Tarifi dizisinde oynamıştı. Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisindeki Nare karakteriyle dillerden düşmüyordu. İkilinin evliliği boyunca ilk defa bu kadar büyük iddialar ortaya atıldı. Daha önce Serra Arıtürk ile yakın arkadaşlık etmesi nedeniyle aralarında problem olduğu iddia edilen Kadir Doğulu, tüm iddiaları yalanladı. Ayrıca ikilinin tarikat üyesi olduğu düşünülüyor. Basın mensuplarının sorduğu sorular yanıt buldu mu? Neslihan Atagül'den şok açıklamalar...

Ünlü İsimler Tarikat Üyesi mi?

Neslihan Atagül'e tarikat üyesi olup olmadığı soruldu. Eşi ile birlikte böyle bir iddianın ortalıkta olması herkesi merak ettirdi. Ancak ünlü oyuncu cevap vermek yerine yoluna devam etti. Kadın şoför ile çalıştığı için de dikkatleri üzerine çekti. Özel isteklerini yaptırmak için Didem isimli kadın şoför ile çalıştığı belirtiliyor.

Boşanma İddiaları Doğru Çıkmadı

Yaz aylarında boşanacakları iddia edilen çiftin ilişkiye devam ettiği görülüyor. Asılsız çıkan bu haberle beraber perde arkasında neler yaşandı bilinmemekte. Önümüzdeki günlerde çifte dair daha çok bilgi elde edebilir miyiz göreceğiz.