Kadir Doğulu ve Murat Dalkılıç Yeni Dizi Projesi İle Güldür Güldür Geliyor!

Kadir Doğulu ve Murat Dalkılıç Yeni Dizi Projesi İle Güldür Güldür Geliyor!

Kadir Doğulu'dan gelen dizi haberi sonrasında gözler Murat Dalkılıç'a çevrildi. İki ünlü isim beraber dizi projesi üzerinde çalışıyor. Kadir Doğulu'nun dizi açıklaması ile hayranlar heyecanlandı. Yeni dizinin konusu nedir ve dizide kimler oynayacak? İşte Murat Dalkılıç'ın da yer alacağı yeni proje...

Son döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi dizisinden sonra ekranlarda gözükmemişti. Eşi Neslihan Atagül'ün de bir süredir dizide oynamadığı belirtiliyor. Kadir Doğulu'nun yeni bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu projenin Murat Dalkılıç ile ortak şekilde yürütüleceği belirtiliyor. İki isim de elinden gelenin en iyisini yapacak. Diziyle ilgili beklentiler en üst safhaya ulaştı. Ünlü isimlerin hayranları sosyal medya üzerinde projeyle ilgili detayları merak ediyor. Kadir Doğulu'nun açıklamaları ortaya çıktı.

Dizi Projesi Geliyor

Murat Dalkılıç ile ortak hareket ettiği belirtilen Kadir Doğulu, dizi müjdesini verdi. Yoğun şekilde çalıştıklarını ve içerik üretmek için elinden geleni yaptıklarını ifade etti. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmese de çalışma aşaması devam ediyor. Dolayısıyla dizinin konusu, yayın tarihi ve oyuncu kadrosuna ilişkin detayları birkaç ay içerisinde öğrenmemiz mümkün.

Aldatma İddialarına Yanıt Vermemişti

Özel hayatıyla da gündeme gelen Kadir Doğulu, eşini aldattığına yönelik iddialara sessiz kalmayı tercih etmişti. Aşkın Tarifi dizisi başrol oyuncularından Serra Arıtürk ile ilişkisi olduğu belirtiliyordu. Ancak haberlerin asılsız kaldığı ve her iki tarafın da bu iddiayı reddettiği öğrenildi.