İzdivaç Programıyla Tanınan Gelin Adayı Solmaz Çiros tüm Gerçekleri Anlattı!

İzdivaç Programıyla Tanınan Gelin Adayı Solmaz Çiros tüm Gerçekleri Anlattı!

Evlenme programlarındaki dansları ile tanınan Solmaz Çiros çok merak edildi. Kim olduğu ve kaç yaşında olduğu gibi çeşitli sorular soruluyor. Üstelik hem Zuhal Topal hem de Seda Sayan'ın programlarında yer aldı. Sosyal medyada da fenomen olan Solmaz Çiros hakkında bilinmeyenler açıklandı.

Solmaz Çiros, çeşitli izdivaç programlarında yer alarak adından söz ettirdi. Yaptığı danslar ve sosyal medyadaki ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekti. İlk olarak Zuhal Topal'ın izdivaç programında gözüktü ve orada ünlü oldu. Daha sonra popülerliği ile Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu programa katıldı. Evleneceksen Gel programında hünerlerini sergileyerek izleyicilerin beğenisini kazandı. Reytinglerin artmasında kendisinin de katkısı oldu. Solmaz Çiros hakkında pek çok şey merak ediliyor. Evli olup olmadığı ve kaç yaşında olduğu gibi temel bilgiler de araştırılmakta.

Solmaz Çiros Kimdir?

Solmaz Çiros, 1997 doğumlu ve İzmirli'dir. Genç yaşta ünlü olmasıyla beraber izdivaç programlarının vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Popülerliğini her geçen gün arttırdı. Ancak sosyal medya üzerinde uygunsuz hareketleri nedeniyle televizyondaki kariyeri sona erdi. Şimdilerde kendisini ekranlarda göremiyoruz.

İzdivaç Programlarıyla Beraber Bitti

İzdivaç programları yayından kaldırıldıktan sonra televizyon programlarına katılmadı. Bu nedenle Solmaz Çiros'tan geriye dans videoları ile yayındaki görüntüleri kaldı. Pek çok izdivaç programı fenomeni şu sıralar sosyal medya fenomenliği yaparak geçimini sağlamakta.