İrem Derici Daha Önce Aldığı Ahlaksız Teklifleri Açıkladı!

İrem Derici Daha Önce Aldığı Ahlaksız Teklifleri Açıkladı!

İrem Derici, Doğu Demirkol'un talk show programına katıldı. Kendisine sorulan soruları yanıtladı ve çeşitli ifadelere yer verdi. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Ünlü isim öyle şeyler söyledi ki duyanlar ne yapacağını şaşırdı.

İrem Derici'den gelen açıklama ile herkes şok oldu kaldı. Ahlaksız teklifler alıp almadığı sorulunca öyle şeyler döküldü ki hayranları bile ne diyeceğini bilemedi. Güncel detaylarla beraber merak edilenleri yanıtlayacağız. İrem Derici'nin açıklamaları dikkat çekiyor. Doğu Demirkol'un programına katılan ünlü sanatçı, hakkındaki sorulara içtenlikle yanıt verdi. Bu gelişme ile birlikte bilinmeyenler de yanıt buldu.

İrem Derici'ye Ne Teklif Edildi?

İrem Derici'den gelen haberle birlikte herkes şok oldu kaldı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, hakkındaki bir soruyu yanıtlamakta tenezzül etmedi. Ahlaksız teklif aldığını açıkladı ve iş dünyasından ünlü isimlerin de böyle mesajlar attığını belirtti.

 Ahlaksız Teklif Şaşırttı!

Ahlaksız teklifi açıklayan İrem Derici "Sosyal medyada mavi tikli insanlardan aldım ahlaksız teklifi. Yeşil sahalar ve iş insanları var aralarında. En ilgincini söyleyeyim: 5 dakika sırtımı çiğne 5 bin Euro" yazmışlar" ifadesine yer verdi. Sosyal medyadan aldığı bu teklif sonrasında herkes şok üstüne şok yaşadı.