Instagram'da Hande Erçel Fırtınası Esiyor! Beğeni Sayılarında Rekor Artış!

Instagram'da Hande Erçel Fırtınası Esiyor! Beğeni Sayılarında Rekor Artış!

Güzel oyuncu Hande Erçel'in Instagram hesabından yapmış olduğu bir paylaşım büyük ses getirdi. Beğeni sayısı her geçen gün artan güzel oyuncunun verdiği pozlar da çok konuşuluyor. Hande Erçel'in diziye devam edip etmeyeceği de merak edildi.

Sosyal medyadaki aktifliği ve takipçi sayısıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel'in paylaşımları adeta dudak uçuklatıyor. Paylaşımlarına gelen beğeni sayıları o kadar fazla ki kimi oyuncuların takipçi sayısından bile daha çok. İşte bu paylaşımlardan birini daha yaptığı vakit öyle bir beğeni aldı ki kıyaslandığı kişilere fark atmayı başardı.

Hande Erçel Beğeni Rekorları Kırıyor

Türk oyuncular arasında en fazla Instagram takipçisine sahip olan kişi konumunda olan Hande Erçel, düzenli olarak magazin gündemine çıkıyor. Özellikle de kendisi gibi oyuncu olan kadınlarla sık sık kıyaslandığı görülmekte. Fahriye Evcen ise bu kadınlardan yalnızca biri. Güzel oyuncunun sosyal medyada aktif olmamasına ve bir süredir oyunculuk yapmamasına rağmen sosyal medya istatistikleri üst seviyelere ulaşmıştı. Bu konuda acaba oyunculuğa devam edip sosyal medyayı aktif kullansaydı Hande Erçel'i geçebilir miydi soruları soruldu. 

Birbirinden Güzel Pozlar Veriyor

Hande Erçel'in bu kadar fazla takipçiye sahip olmasının en önemli nedenlerinden biri de güzel bir kadın ve oyuncu olması. Paylaşımlarıyla güzelliğini sergileyen ünlü ismin aynı zamanda çok sıkı çalıştığı da görülüyor. Hem Sen Çal Kapımı dizisinde oynuyor hem de çeşitli reklam anlaşmaları nedeni ile çekimlere gidiyor. Özel hayatında ise şu an kimsenin olmadığı bilinmekte. Olsa dahi özel hayatına ilişkin pek fazla bilgi vermiyor. Bu konuda da gizemli bir kutu gibi davranmakta.

Diziye Devam Edecek mi?

Hande Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisine devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Güzel oyuncunun, çeşitli kaynaklardan yapılan açıklamalara göre dizi çekimlerine yeni sezonda da devam edeceği belirtildi. Ancak Hande Erçel'in de bireysel olarak bu soruya ilişki bir yanıt vermesi çok daha iyi olacaktır. Kerem Bürsin ile iyi bir ikili oldukları için izleyicilerin önemli bir kısmı bu samimiyeti seyretmek adına ekran karşısına geçiyor.