İbrahim Tatlıses'ten herkesi şaşkına çeviren üzücü haber geldi..

İbrahim Tatlıses'ten herkesi şaşkına çeviren üzücü haber geldi..

İbo Show ile tekrar gündemden düşmeyen ibrahim Tatlıses bu seferde ailesi ile gündeme geldi. eski eşi ve oğulları ile sürekli gündeme gelen ibrahim tatlıses'ten hem üzücü hemde sevindiren haber geldi. detaylar haberimizde..

İbo Show programına tekrardan start verilmesinin ardından program eski popülerliğini yakaladı. Magazin gündeminin imparatoru olan İbrahim Tatlıses, gündem olmaya devam ediyor. Yapılan saldırının ardından programa yaklaşık 10 yıllık ara veren İbrahim Tatlıses tekrardan ekranlara döndü. Reyting rekorlarında zorlanan İbo Show toparlanmaya adım adım başladı.

Müzik dünyasında imparator lakabı ile tanınan İbrahim Tatlıses, tüm hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. İbrahim Tatlıses, sosyal medya üzerinden herkesi sildi derken gerçeğin ortaya çıkması hayranlarını şaşkına çevirdi. Aile arasında nişan yüzükleri takılan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli 7 Ekim tarihinde dünya evine girdi.

İbrahim Tatlıses, oğlunu sildi mi?

Gizemli düğün ile evlenen iki ünlü isim herkesi şaşkına çevirdi. Nişandan sonra İbrahim Tatlıses ve oğlu arasında gerginlikler yaşandığına dair iddialar ortaya atıldı. Bunun ardından yapılan paylaşımlarda İbrahim Tatlıses'in bulunmaması gibi durumların gündeme gelmesi magazin dünyası sarstı. Hatta İbrahim Tatlıses'in oğlunu sildiğine dair olaylar patlak verdi. Konuyla alakalı İbrahim Tatlıses ve oğlundan herhangi bir açıklama gelmedi. Hayranlarını şoka sokan İbrahim Tatlıses geline verdiği hediye ile ağızları açık bıraktı.

Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı

Dünya evine giren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli tüm dikkatleri üzerine topladı. 550 kişinin davetli olarak katıldığı düğünde İbrahim Tatlıses'in gelinine verdiği altın kemer hediyesi herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde altın kemerin ise 200.000 TL’den daha fazla olduğu ortaya çıktı. Bunun ardından oğlu ve gelini ile arasında hiçbir sorun olmadığını ispat eden İbrahim Tatlıses, çıkan iddialarla ilgili de herhangi bir açıklama yapmadı. Ayrıca imparator İbrahim Tatlıses düğün için 1 milyon TL'ye yakında servet harcaması yaptı.