İbrahim Tatlıses'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! İbo Eski Sevgilisiden Ayrıldı..

İbrahim Tatlıses'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! İbo Eski Sevgilisiden Ayrıldı..

İbrahim Tatlıses, yeni bir aşka doğru yelken açıyor. Eski sevgilisinden ayrıldığı iddia edildi. Gülçin Karakaya ile hiç görüntülenmeyen türkücü Tatlıses, Instagram hesabından farklı biriyle fotoğraf paylaştı. Fotoğraftaki kadın Gülçin Karakaya değildi. Bu nedenle ünlü ismin yeni sevgilisi merak edildi.

İbo Show programı ve verdiği konserlerle gündeme gelen İbrahim Tatlıses, son zamanlarda magazin haberlerine ilişkisiyle gündeme geliyor. Oğlu İdo'nun düğününe de gelmeyen Gülçin Karakaya, İbrahim Tatlıses ile olan ilişkisini bitirmiş olabilir. Hal böyle olunca ikili arasındaki ilişkinin sona erip ermediği merak edildi. Ancak ortaya çıkan bir detay da Instagram paylaşımıyla ilgiliydi. Ünlü ismin Instagram paylaşımına bakıldığında farklı bir kadınla fotoğraf paylaştığı görüldü.

Gülçin Karakaya İlişkisi Bitti!

Gülçin Karakaya ile İbrahim Tatlıses'in ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Instagram hesabından fotoğraf paylaşan türkücü, farklı bir kadınla görüntülendi. Yazdığı romantik sözlerle de dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla yeni bir aşka yelken açmasıyla gündemdeydi.

Ayrılık Açıklaması Yapılmadı

İbrahim Tatlıses'in farklı bir kadınla fotoğraf paylaşması sonrasında ilişkinin bittiğine kanaat getirildi. Ayrılığa dair herhangi bir açıklama da yapılmadı. Gülçin Karakaya'nın konuyla ilgili tek kelime etmemesi dikkat çekti. Son zamanlarda yaptığı konserlerle adından söz ettiren başarılı ismin aşk hayatı da bir o kadar çalkantılı geçiyor.