İbrahim Tatlıses'in İmam Nikahlı Yeni Eşi Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'e Tepkiler Büyüyor

İbrahim Tatlıses'in İmam Nikahlı Yeni Eşi Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'e Tepkiler Büyüyor

Urfalı Ünlü Sanatcı İbrahim Tatlıses 69 yaşında tekrar imam nikahı ile kendinden 43 yaş kücük biri ile evlendi. İbrahim Tatlıses resmi nikah kıydırmadıklarını sadece imam nikahı kıyıldını açıkladı. detaylar haberimizde..

Son zamanların en çok konuşulan ismi olan İbrahim Tatlıses bir paylaşım ile gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda Star TV ekranlarında İbo Show'da evlendim açıklaması yapan İbrahim Tatlıses sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bunun ardından gündeme düşen el ele fotoğraf paylaşımı ise ortalığı bir hayli karıştırdı. İşte haberin tüm detayları…

Star TV ekranlarında İbo Show isimli programın sunuculuğunu yapan İbrahim Tatlıses canlı yayında kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile evlendiğini açıkladı. Ardından canlı yayında Ebru Yaşar'ın ‘sen evlenmişsin doğru mu?’ sözleri ise herkesi şaşkına çevirdi. İbrahim Tatlıses ise bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda olmadığını söyleyerek skandal bir paylaşıma imza attı.

1024xauto.jpg

İbrahim Tatlıses’ten evlilik açıklaması

Evlilik açıklamasının ardından geri adım atan İbrahim Tatlıses aralarında resmi nikah olmadığını dile getirdi. Bunun ardından zamanın ne göstereceğini bilemeyeceğini söyleyen İbrahim Tatlıses çok konuşulacak bir sabah pozu ile hayranlarını şok etti. Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan İbrahim Tatlıses bu poz ile gündeme bomba gibi düştü.

Sevgili ile sabah pozu paylaştı

Başarılı sunucu İbrahim Tatlıses deniz kenarında sevgilisi ile birlikte fotoğraf paylaşarak kısa sürede en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. İbrahim Tatlıses'in takipçileri ise gördüklerine inanamadı. Sevgilisi Gülçin Karakaya ile yaz sezonu boyunca tatile giden İbrahim Tatlıses herkesi şaşkına çevirdi. Övgü dolu sözlerin yanında eleştirilerde alan İbrahim Tatlıses, bu paylaşımı ile magazin gündemine de bomba gibi düştü.