İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Derya Tuna'dan Üzücü Haber Geldi!

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Derya Tuna'dan Üzücü Haber Geldi!

İbrahim Tatlıses, darp ve tehdit iddiaları sonrasında bir anda gündeme geldi. Eski eşi Derya Tuna'nın komşusunu tehdit ettiği belirtildi. Karakola gidip ifade veren Derya Tuna, suçlamaları reddetse de komşularına göre olay bambaşkaydı.

Peki o gece neler yaşandı? Derya Tuna, polis tarafından ifadeye çağırıldı.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, komşusunu tehdit ettiği ve darpa yöneldiği gerekçesi ile şikayet edildi. Yüksek ses üzerine başlayan tartışma bir anda alevlendi. Yeğeninin dinlediği müzik sonrasında bir anda tehdit sözleri havalarda uçuştu. İddia edilen olaylara göre Derya Tuna büyük sözler sarf etti. Peki o gece neler yaşandı?

Ölüm Tehditleri Savurdu

Sabah Gazetesi'ndeki habere göre Derya Tuna, yeğeni müzik dinlerken kapıyı komşusu çaldı ve yüksek sesli müzik dinledikleri için uyarıda bulundu. Ancak bu uyarıya olumsuz yanıt veren Derya Tuna ise ölüm tehditleri savurarak İbrahim Tatlıses'i de araya kattı. Onun bu olaydan haberdar olması ile büyük sıkıntılar doğabileceğini ima etti. Daha sonra ikili arasında arbede yaşandı. Polisin devreye girmesi ile Derya Tuna ifade verdi.

Derya Tuna Suçlamayı Reddetti

Hakkında tehdit ve darp suçlaması yapılan Derya Tuna, tüm bu suçlamaları reddetti. Yalnızca konuştuklarını belirtti ve ifadesini ona göre verdi. Yaşanan gelişmeyle beraber taraflar serbest bırakıldı. Ancak bu olayın basına yansıması büyük ses getirdi. İbrahim Tatlıses'in olayla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu. Ünlü isim, kısa süre önce eski eşiyle beraber oğulları İdo'nun düğününe katılmıştı. Evliliklerinde bir araya gelmişlerdi.