İbrahim Tatlıses'e Bir Şok Daha! İBO'nun Gelini Hamile Çıktı

İbrahim Tatlıses'e Bir Şok Daha! İBO'nun Gelini Hamile Çıktı

İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli çocuk sahibi olacak mı? İbrahim Tatlıses'in dede olmak istediği iddia edildi. Yeni evlenen çiftin hamilelik ve çocuğa karşı bakış açısı merak ediliyor. Yasemin Şefkatli direkt olarak bu soruyu yanıtladı ve bazı konulara açıklık getirdi. Yaptığı açıklama büyük ses getirmişe benziyor.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses her an baba olabilir. Pek çok kişi Yasemin Şefkatli'nin hamile olabileceğini iddia ediyor. Üstelik anneliğin kendisine de yakışacağını belirtiyorlar. İbrahim Tatlıses'in gelini olan Şefkatli'nin neler söyleyeceği merak konusuydu. Hakkındaki soruları  yanıtlayan ünlü isim, İdo ile ilgili bazı sorulara da içtenlikle cevap verdi. Son olarak çocuk sorusu sorulunca herkesin gözü bu cevaba çevrildi.

Yasemin Şefkatli Çocuk Düşünüyor mu?

Yasemin Şefkatli, evliliğin ilk zamanlarında olduklarından ötürü şu an için çocuk düşünmediklerini açıkladı. Onun yerine bir süre daha hayatlarını yaşayacaklarını belirttiler. Bu gelişmelerin ışığında ikilinin şimdilik çocuk sahibi olmayacağı anlaşılıyor. Ancak İbrahim Tatlıses konuyla ilgili neler düşünüyor bilinmemekte. İdo Tatlıses de muhtemelen eşine katılıyor.

Hayranları Öyle Düşünmüyor

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli hayranlarının çocuk konusunda daha zıt fikirde olduğu görülüyor. Sosyal medyadan yapılan yorumlara bakılacak olursa ikiliye çocuk sahibi olmanın güzel olacağıyla ilgili bazı cümlelerin yer aldığı fark edildi. Bu da demek oluyor ki İbrahim Tatlıses gibi sosyal medya kullanıcıları da aynı şeyi düşünüyor.