İbrahim Tatlıses Z Kuşağına Gözünü Dikti! İbrahim Tatlıses'e Z Kuşağından Tepki..

İbrahim Tatlıses Z Kuşağına Gözünü Dikti! İbrahim Tatlıses'e Z Kuşağından Tepki..

Son dönemlerde en çok konuşulan isimlerin başında yer alan İbrahim Tatlıses yaptığı paylaşım ile gündeme gelmeyi devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı açıklama ile büyük bir yankı uyandıran İbrahim Tatlıses çok konuşuluyor. Sosyal medyayı yıkan bu açıklamanın ardından İbrahim Tatlıses ilanı kaldırma kararı aldı.

Kendinden 39 yaş küçük Ece isimli genç bir kadınla ilişki yaşadığını itiraf eden İbrahim Tatlıses hayranlarına ters köşe yaptı. Yanındaki kadının yüzü görülmediği için ‘evlendim’ açıklaması yapan İbrahim Tatlıses hayranlarını şaşkına çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde o kişinin Gülçin Karakaya olduğu zannedildi. Fakat ikilinin ayrıldığı ise ortaya çıktı.

‘Eli ayağı düzgün olsun’ paylaşımı olay yarattı

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan İbrahim Tatlıses yaptığı paylaşım da dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada yardımcı asistan aradıklarını duyuran İbrahim Tatlıses ‘eli ayağı düzgün olsun’ paylaşımında bulununca milyonlar şaşkınlığını gizleyemedi. Birçok kişi İbrahim Tatlıses'e hak verirken birçok takipçisi ise bu ilanı ardından sosyal medyada olay yarattı.

İbrahim Tatlıses paylaşımı kaldırdı!

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İbrahim Tatlıses, Genel Müdürü Şule Hanım'ın yanına asistan aradığını belirtti. Ayrıca aradığı asistanın tahsili bir bayan dışında ‘eli ayağı düzgün olsun’ paylaşımı yapması ise şaşkınlığa neden oldu. Birçok tepki alan İbrahim Tatlıses bu paylaşımını sildi. Ardından başka bir açıklama yaparak asistan alımından vazgeçtiğini dile getirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir işe emek verdiklerini söyleyen İbrahim Tatlıses, aradığı kişinin çene anlamında iyi laf yapıyor olması gerektiğini belirtti. Fakat ünlü sunucunun ‘eli ayağı düzgün olsun’ sözleri ise sosyal medyada çok büyük tepkilere neden oldu.