İbrahim Tatlıses Yeni Gelinin Dövmeleri ŞanlıUrfayı Ayağa Kaldırdı! İBO ve Gelinine Urfalılardan Tepki Geldi

İbrahim Tatlıses Yeni Gelinin Dövmeleri ŞanlıUrfayı Ayağa Kaldırdı! İBO ve Gelinine Urfalılardan Tepki Geldi

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çiftiyle ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme geldi. İbrahim Tatlıses'in dövmesini koluna yapacağı iddia edilen Yasemin Şefkatli herkesi şaşırtmıştı. Ancak ünlü isim gerçekten böyle bir şey söyledi mi bilinmiyordu. Kendisi nihayet açıklama yaptı ve takipçilerini şok etti.

Kısa süre önce evlenen Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses çifti, bir süredir nişanlıydı. Yıllardır birlikte olan ikilinin iki defa düğünü ertelenmişti. Ancak bir şekilde dünyaevine girmeyi başardılar. İlişkilerinde her şey yolunda giderken magazin gündemine çok ilginç bir haber düştü. Yasemin Şefkatli'nin eşinin babası olan İbrahim Tatlıses'in yüzünü koluna dövme olarak yaptıracağı belirtiliyordu. Bu haberler o kadar hızlı yayıldı ki ünlü isimden teyit dahi istenmedi.

Yasemin Şefkatli Açıklama Yaptı

Bu haberler hakkında konuşan Yasemin Şefkatli ise "ama bundan benim haberim yok" yazarak aslında iddiaların asılsız olduğunu vurguladı. Pek çok kişi kaynaksız habere inanmıştı ancak gelinen noktada Şefkatli'nin hiçbir şekilde dövme ile ilgili sözü bulunmuyor. Dolayısıyla İbrahim Tatlıses dövmesi olayı tamamen reyting amaçlı kurgulanmış.

Sosyal Medyada Gündem Olmuştu

İbrahim Tatlıses'in dövmesini yaptıracağı haberlerinden sonra sosyal medya uzun bir süre Yasemin Şefkatli'yi konuşmuştu. Kayınpederini sevdiği bilinen ünlü isim, yine de böyle bir hamlede bulunmayacağını herkese gösterdi. Çünkü kalıcı dövme yaptırmak çok daha başka bir boyuta kaçıyor.