İbrahim Tatlıses Tüm Çocuklarını Terk Etti! İBO Yanında Olan Tek Çocugunu Açıkladı

İbrahim Tatlıses Tüm Çocuklarını Terk Etti! İBO Yanında Olan Tek Çocugunu Açıkladı

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses yine gündem oldu. Eşi Yasemin Şefkatli’yi öpücüklere boğan İdo Tatlıses aşka geldi. Koronavirüs pandemisinden dolayı düğünlerinin ertelendiğini söyleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli geçtiğimiz ay dünya evine girdi. İşte haberin tüm detayları...

Geçtiğimiz ay hayatlarını birleştiren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli yaptıkları paylaşımlar ile gündem oluyor. İdo Tatlıses eşini öpücüklere boğarak ‘en sevdiğim yer kulağının arkası’ sözleri ile dikkatleri üzerine çekti. Magazin gündemine bomba gibi düşen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli aşkı sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor.

İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şevkatli’yi öpücüklere boğdu

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli’yi öpücüklere boğarak o anları sosyal medya gündeminde paylaştı. Geçtiğimiz ay dünya evine giren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikilisi sosyal medyada da adından çokça söz ettiriyor. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses aşka gelerek karısını öpücüklere boğdu. Bunun ardından ‘en sevdiğim yer kulağının arkası’ diyerek sevgisini göstermeyi ihmal etmedi. O anları kamerada kayıtları alan Yasemin Şefkatli ise sosyal medyada bir hayli dikkat çekti. Yasemin Şefkatli verdiği bir röportajda kocası hakkında birtakım açıklamalar yaparak birbirlerini sevdiklerini dile getirdi.

2020 yılında aile arasında bir tören yaparak nişanlanan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli geçtiğimiz ay dünya evine adım attı. 7 Ekim tarihinde hayatlarını birleştiren ikili Beşiktaş'taki bir otelde evlendi. Alınan bilgiler neticesinde Yasemin Şefkatli'nin gelinliği Özgür Masur’un elinden çıktı. Bunun dışında İdo Tatlıses'in damatlığını ile de Faruk Saraç ilgilendi. Televizyon, sinema ve müzik alanında sahne alan bazı ünlülerin çocukları da onlar kadar ünlü oldu. Bunlardan biri de İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses oldu.