İbrahim Tatlıses Genç Sevgilisini Yarı Yolda Bıraktı! İBO ya tepkiler yağıyor..

İbrahim Tatlıses Genç Sevgilisini Yarı Yolda Bıraktı! İBO ya tepkiler yağıyor..

İbrahim Tatlıses Gülçin Karakaya sevgili olması gündeme bomba gibi düşmüştü. Uzun süreden beri devam eden ilişkisinde bir anda ayrılık haberi olması da şaşırtıcı bir durum olarak yerini aldı. İlerleyen zamanlar içerisinde Ece adında kendisinden 39 yaş küçük biriyle sevgili oldu. Yeni ilişkisinde ayrılık haberleri dolanmaya başladı detaylar haberimizde.

İlk olarak sosyal medya üzerinden çeşitli kişilerin söylemiyle başlayan durumda Ece  ve İbrahim Tatlıses’in ayrıldığı yönde oldu. Çoğu kişinin desteklemediği yönde de mesajlarda atılıyor. Aradaki yaş farkının fazla olması sebebiyle oldukça farklı görüntüye sebep oluyor.

Ancak ayrılık iddialarıyla ilgili resmi açıklama gelmemesiyle birlikte iddiaların asılsız kaldığı da görülüyor. İlerleyen zamanlarda da evlilik haberleri geleceği de zannedilmiyor. İbrahim Tatlıses daha önceki evliliklerini Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız ile yapmıştı. Daha önceki sevgilisi olan Gülçin Karakaya uzun süreden beri ilişki içerisindeydi. Ancak beklenmedik bir şekilde ayrılık haberinin alınması durumu tamamen değiştirdi. Takipçileri de bu tür söylentilere karşı açıklama bekliyor. İlerleyen zamanlarda İbrahim Tatlıses’in ne tür ilişki içerisinde olacağını göreceğiz.