İbrahim Tatlıses'e Evlilik Yaramadı! İbrahim Tatlıses'in Başına Gelmeyen Kalmadı!

İbrahim Tatlıses'e Evlilik Yaramadı! İbrahim Tatlıses'in Başına Gelmeyen Kalmadı!

İbrahim Tatlıses son dönemlerde başına gelmeyen kalmadı. Şimdi ise İbrahim Tatlıses bir dava ile karşı karşıya. İzinsiz bir başkasına ait eseri kendi eserinde kullandığı iddia ediliyor. Eser sahibinin oğlu tarafından İbrahim Tatlıses mahkemeye verildi.

İbrahim Tatlıses'in başına gelmeyen kalmadı. Şimdi ise izinsiz eser kullanımından kendisine dava açıldı. Şair ve Yazar Necdet Rüştü Efe'nin eserini izinsiz kullandığı tespit edilmiş ve kendisine tazminat davası açıldı. Açılan dava bilirkişiye gönderildi.

İbrahim TATLISES'e Tazminat Davası!

Şair ve Yazar Necdet Rüştü Efe'nin eserini İbrahim Tatlıses izinsiz kullandığı  için oğlu tazminat davası açtı. İzinsiz kullanıp kullanmadığı için bilirkişiye yönlendirildi. Açılan tazminat davası ise 21 Bin TL olduğu öğrenildi.

İbrahim Tatlıses "Batan Gün Kana Benziyor" eseriniz izin almadan kendi eseri olan "Yağmurla Gelen Kadın" albümünde kullanmış.

Şuanda bilirkişi incelemesi devam ediyor. Eserin benzeyip benzemediği araştırılıyor. Eyer ki eser benziyorsa İbrahim Tatlıses tazminat davasını kaybedecek. Eser hala youtube ve kendi kanallarında yayınlanmaya devam etmektedir. Yakın zamanda  neler  olacağını hep birlikte göreceğiz.