İbrahim Çelikkol, Orman Yangınlarında Ön Safhada Mücadele Verdi!

İbrahim Çelikkol, Orman Yangınlarında Ön Safhada Mücadele Verdi!

Yetenekli oyuncu İbrahim Çelikkol, orman yangınlarında sessiz kalmayarak mücadele verdi. Alınan bilgiler neticesinde başlayan yangınları söndürmek için mücadele veren İbrahim Çelikkol, itfaiye erlerine de yardım etti. Oyunun bu davranışı gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde Manavgat'ta başlayan orman yangınları ölene kadar uzandı. Yetkili ekipler tarafından söndürme çalışmaları devam ederken oyuncu İbrahim Çelikkol da yangına müdahale etti. Yetenekli oyuncunun verdiği mücadele de herkes tarafından taktirle karşılandı. İbrahim Çelikkol’un yangın ile mücadele ederken gösterdiği davranışlar videoya yansıdı.

İbrahim Çelikkol, yangınla mücadelede ekiplere destek verdi

İbrahim Çelikkol, yangınla mücadelede ekiplere destek verdi. Türkiye'de bir haftadır sönmeyen orman yangınları, devam ediyor. Yangının hasar bıraktığı bölgeye destek sürerken Milâs’taki yangın ise rüzgârın etkisiyle termik santrale doğru ilerledi. Alınan bilgiler neticesinde bölgeye giden yardım ekibinin arasında yetenekte oyuncu İbrahim Çelikkol da yer aldı. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, yangını söndürmek için canla başla mücadele verdi.

Oyuncu İbrahim Çelikkol da yangına müdahale etti videosu izle - Video Galerisi - video haberleri

Yetenekli oyuncu su hortumunu sırtlandı!

Yetenekli oyuncu su hortumunu sırtlandı! İbrahim Çelikkol hortumu sırtlayarak alevlere su tuttu. Yetenekli oyuncu İbrahim Çelikkol’un mücadelesi sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca İbrahim Çelikkol’un videolarının sosyal medyada yayılması ile birlikte ünlü oyuncuya birçok yerden örvü geldi. Ayrıca sosyal medyada paylaşılan ‘HelpTurkey’ etiketi ise ünlüleri ikiye böldü. Kimi oyuncu bunun yanlış bir etkilet olduğunu savunarak, Türkiye’yi aciz duruma düşürdüğünü savundu.

İbrahim Çelikkol Twitter’da TT Oldu!

İbrahim Çelikkol Twitter’da TT Oldu! Bunun haricinde İbrahim Çelikkol kısa sürede Twitter'da da TT oldu. İbrahim Çelikkol hayvanları gönüllü olarak yetenekli oyuncunun Marmaris’teki yangını söndürmek için çalışmalara katıldığını bundan dolayı onunla gurur duyduklarını belirtti. Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol en ön safhada yangınla mücadele ederken videoya alındı. Bu videonun yayılmasının ardından ünlü oyuncuya birçok kişi mesaj atarak, teşekkürlerini iletti. Orman yangınlarında Türkiye’yi ve mağdur olan insanları yalnız bırakmayan İbrahim Çelikkol’un bu davranışı taktir topladı.