İbo Show'a Damgasını Vuracak Konuklar Duyuruldu! Program Bu Hafta Reyting Rekorları Kıracak!

İbo Show'a Damgasını Vuracak Konuklar Duyuruldu! Program Bu Hafta Reyting Rekorları Kıracak!

İbo Show'u sunan ibrahim Tatlıses'in 3 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak programında önemli isimlerle ekrana çıkacağı öğrenildi. Peki bu hafta İbo Show'da kimler konuk olacak? İşte programa damgasını vuracak önemli isimler...

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programı tüm heyecanıyla devam ediyor. Her hafta birbirinden güzel konukların yer aldığı programda bu hafta da nefesler tutulacak. Önemli isimler programa katılıyor. Türkiye'nin gündemine oturan ünlülerin programda yerini alacağı belirtildi. Dizi oyuncuları, sanatçılar ve çok daha fazlası İbo Show'da olacak. Peki bu hafta İbo Show'da hangi konuklar yer alacak?

İbo Show'un Bu Haftaki Konukları Kimler?

İbo Show'un yeni bölümüne damgasını vuracak konuklar belirlendi. Yapılan açıklama ve fragmana bakıldığında önemli isimlerin programa konuk olduğu gözüküyor. Magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden olan ve bir süredir oyunculuk kariyerine devam eden Defne Samyeli İbo Show'da olacak. Altay ve Buray'ın da programa katılacağı haberi geldi.

Işın Karaca İbo Show'a Katılıyor!

Başarılı şarkıcı Işın Karaca'nın İbo Show'da yerini aldığı belirtildi. Programa damgasını vuracak ünlü ismin güzel parçalara İbrahim Tatlıses ile eşlik edeceği öğrenildi. Programın yeni bölümünde yine kaliteli isimlerle beraber olacağız. Yıllar sonra program sunuculuğuna devam eden İbrahim Tatlıses'in programı reyting anlamında önemli bir gelişmeye imza atıyor. Beklenmedik şekilde yükselen izlenme oranları da programın ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

İbrahim Tatlıses Önemli Konuklarla Program Yapacak!

İbrahim Tatlıses'in her hafta çıkardığı konuklar özenle seçiliyor. Geçmişte programına konuk aldığı ve uzun sohbetler yaptığı konukları da seçmeye çalışan Tatlıses, geçmişe dair sohbetler yapmayı seviyor. Aynı zamanda gündemde olan ve popülerliğini koruyan isimleri de programına çıkarıyor. Az bilinen ancak İbrahim Tatlıses ile yolu kesişmiş ünlülerin de programa çıktığını görmüştük. Başarılı ismin bu hafta hem sohbeti hem de müziği ile izleyicileri ekrana kitleyeceği belirtildi. İbrahim Tatlıses'in 7 yıl önce başına gelen olaylara rağmen hala dimdik ayakta olması pek çok kişiye örnek olmasını sağlıyor. Çok sevdiği program sunuculuğundan hiçbir şekilde vazgeçmedi ve her daim mücadele etmeyi sürdürdü.