İbo Show Tekrar Başlıyor! İbrahim Tatlıses'ten Star TV Açıklaması Geldi

İbo Show Tekrar Başlıyor! İbrahim Tatlıses'ten Star TV Açıklaması Geldi

İbo Show programı Star TV'de yayınlanmaktaydı. Geçtiğimiz sezon başarılı şekilde geçince izleyiciler yeni sezon için can atmaya başladı. Ancak ne var ki yeni sezon daha başlamadı. İbrahim Tatlıses'in konser programı da buna eklenince televizyon programı hayal oldu. Peki İbo Show final mi yaptı?

İbrahim Tatlıses'in sunmakta olduğu İbo Show programının akıbeti merak ediliyor. Geçtiğimiz sezon ekranlara gelen programın bu sezon başlamaması izleyicileri şüphelendirdi. Acaba program final mi yaptı diye düşünülüyor. Cumartesi günlerinin vazgeçilmez programı haline gelen İbo Show, 9 yıllık hasreti bitirmiş ve önemli konuklarla yayın hayatına devam etmişti.

İbo Show Bitti mi?

İbo Show için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Gerek kanaldan gerekse İbrahim Tatlıses'ten bir duyuru yok. Fakat bir yandan da ünlü şarkıcının çeşitli konserler verdiği de biliniyor. Konser programı nedeniyle de ekranlarda olmaması muhtemel. Yılbaşına kadar ki süreçte bir hayli konser vereceği haberi gelmişti. Bu konserlerden ciddi kazanç da elde edecek.

Yerine Ada Masalı Yayınlanacak

Cumartesi günleri ekrana gelen İbo Show yerine Ada Masalı'nın yayınlanacağı haberi herkesi şaşırttı. Pek çok kişi bu duruma inanmak istemedi ancak İbrahim Tatlıses'in programı bir süre daha ekranlarda olmayacağa benziyor. Muhtemelen yılbaşından sonra ünlü isim tekrardan yayın hayatına atılacak.