Hülya Avşar Sosyal Medyada Yaptığından Dolayı Linç Edildi!

Hülya Avşar Sosyal Medyada Yaptığından Dolayı Linç Edildi!

Hülya Avşar'ın ekonomideki soruna ilişkin simit yenmesi gerekiyorsa yeneceğini söylemesi tepki çekmişti. Daha sonra kendisinin serpme kahvaltı ile beslendiği görüldü. Pek çok kişinin karşılayamayacağı kadar pahalı olan bu kahvaltıdan sonra sosyal medya kullanıcıları Hülya Avşar'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Hülya Avşar, döviz kuru ve ekonomideki son durum için önemli açıklamalara imzasını atmıştı. Gerekirse simit yenileceğini ve böylelikle zor şartların atlatılacağını vurgulamıştı. Düşen alım gücüne karşı böyle bir önlemde bulunan ünlü sanatçı, sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafta serpme kahvaltı yapıyordu. Pek çok besinin olduğu bu kahvaltı büyük tepki gördü. Kendisini sevenler dahi tepkisini eksik etmedi.

Hülya Avşar'a Simit Tepkisi!

Bazı sosyal medya kullanıcıları Hülya Avşar'ı samimi bulmadı ve onu eleştirdi. Özellikle de bazılarının yorumları ise binlerce beğeni aldı. Sosyal medyada "halka gelince simitle kahvaltı et diyorsun kendine gelince en güzel serpme kahvaltıyı layık görüyorsun", "konuştuğunla yaptığın bir değil Hülya" şeklinde yorumlar atıldı. Instagram ve Twitter üzerinde gündem olan bu durum karşısında Hülya Avşar'dan da bir açıklama beklendi.

Ada Satın Almıştı!

Hülya Avşar, simitle ilgili yaptığı açıklamadan sonra pek çok kişi onun ada satın aldığını hatırlattı. Milyonlarca TL'ye aldığı ada ile birlikte vatandaşa simit yemesini teklif etmesi büyük tepki çekmişti. Yer aldığı dizi ve programlarla adından söz ettiren Avşar, şimdilerde açıklaması nedeniyle sosyal medya lincine uğruyor.