Hülya Avşar O İsim Beni Dövdü Diyerek İfşa Etti!

Hülya Avşar O İsim Beni Dövdü Diyerek İfşa Etti!

Son olarak "Masumiyet" dizisinde oynayan Hülya Avşar, bir show programına konuk oldu. Avşar, "Dayak yiye yiye atmayı öğrendim " sözlerini gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, katıldığı Dayı Show'da bomba açıklamalar yaptı. Hülya Avşar'ın sözleri kısa sürede magazin gündemine oturdu.

Avşar Kızı merak edilen soruları yanıtladı.

Hülya Avşar'ın gündeme damga vuran açıklaması şöyle... Ben normal bir insanım. Ama Hülya Avşar farklıdır. Bu bir üründür. Hiç ünlü arkadaşım yok. Telefon rehberimdeki tek ünlüler Sezen Aksu ve İbrahim Tatlıses. Ben de kataloğumdan Tanju'yu (Tanju Çolak) silmedim. Neden sileyim? Global bir ödül olan Altın Ayakkabı Ödülü kazanmış bir isim. Bunlar unutulmaz şeyler.

Ertuğrul'un kası, "Masum"da tokatladım ve paramparça oldu. Hayatımda birçok filmde dayak yedim. Fatma Girik'in bastonunu ye de bir bak. Bana tokat attı, 2-3 takla attım ve parmaklarım düştü. Dayak yemeyi öğrendim.

Şu anda kimse Ricky Martin'in kıçına dokunamaz. O zaman Kaya ile evlendim. Eve nasıl gideceğimden korkuyorum. Kaya'ya "Ricky'nin kıçını sıktım. Yarın bildirilecek" dedim, "Ne yapalım, bu işi yapmak lazım" dedi.