Hülya Avşar Masumiyet Dizisinden Bin Pişman Oldu! Hülya Avşar Hayranlarını Üzen Açıklamayı Yaptı!

Hülya Avşar Masumiyet Dizisinden Bin Pişman Oldu! Hülya Avşar Hayranlarını Üzen Açıklamayı Yaptı!

Hülya Avşar, yaptığı açıklamalar ile Fox TV Masumiyet dizisini yerden yere vurdu. Bundan sonra televizyon dizilerinde oynaması oldukça zor gözüküyor. Hülya Avşar'ın gözü dijital içerik platformlarında. İnternette yayınlanan dizilere ilgisi var ve yakında yeni bir proje ile karşımıza çıkabilir.

Geçtiğimiz günlerde Belgrad'da yürümekte olan Hülya Avşar, basın mensuplarına yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Pek çok kişinin merakla beklediği o anlara ilişkin bazı soruları yanıtladı. Masumiyet dizisinden başlayarak genel olarak dizi sektörüne değindi. Üstelik televizyon ile dijital içerik platformları arasındaki farkı da gözler önüne serdi. Ünlü oyuncu, Masumiyet dizisi hakkında neler düşünüyor? Kısa süre içerisinde final yapan diziye dair detaylardan bahsetti.

Masumiyet'ten Çok Pişman!

Hülya Avşar'ın belirttiğine göre Masumiyet denince aklına pişmanlık geliyor. Masumiyet dizisinde oynamış olan ve final yapması çok uzun sürmeyen diziyle ilgili konuştu. Hülya Avşar'ın zaman zaman yüzündeki filtre ile gündeme geldiğini de biliyoruz. Kendisine özel uygulanan filtrede farklı ve yapay bir görüntüye kavuşuyordu. Hal böyle olunca Fox TV dizisi büyük tepki çekmişti. Hülya Avşar da büyük eleştiri almıştı. Oyuncunun bu diziden pişmanlık duyması şaşırtmadı. Dijital içerik platformlarında çalışmaya sıcak bakabileceğini belirtti. Orada izlenme kaygısının daha az olması nedeniyle ilgisini çektiğini biliyoruz.

Eleştirileri Önemsemiyor

Hakkında pek çok eleştiri alan ünlü sanatçı, eleştirileri önemsemediğini ve cevabı sahada verdiğini belirtti. Gazinoda giymiş olduğu kıyafetleri de sık sık eleştirilmişti. Bu olaylara istinaden eleştirileri önemsemediği ifadesini kullandı. Kendisi, televizyon dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olarak anılıyor.