Hilal Altınbilek Oyunculuğu Bırakıp Mankenliğe mi Yöneliyor? Ünlü Oyuncu Mankenlere Taş Çıkardı!

Hilal Altınbilek Oyunculuğu Bırakıp Mankenliğe mi Yöneliyor? Ünlü Oyuncu Mankenlere Taş Çıkardı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile gündemden düşmeyen Hilal Altınbilek, yeni projeleri hakkında açıklama yaptı. Yetenekli oyuncu Hilal Altınbilek, güzelliği ve yeteneği ile senaristlerin yeni gözdesi oldu. Hilal Altınbilek'e teklif üstüne teklif geliyor.

Uzun süredir televizyon ekranlarında yer alan Hilal Altınbilek, son yıllarda karşımıza Züleyha karakteri ile öne çıktı. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolünde yer alan oyuncu hem yetenekleri ile hem de güzelliği ile çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Dizide sergilediği performansı ile rakiplerini sollayan Hilal Altınbilek, şimdi de bir abiye markasının yeni yüzü oldu. Yetenekli oyuncu güzelliği ve yeteneği ile rakiplerine taş çıkardı.

Utangaç kişiliği ile bilenen oyuncu hayranlarını şaşırttı

Utangaç kişiliği ile bilenen oyuncu hayranlarını şaşırttı. Hilal Altınbilek'in naif bir kişiliği ve utangaçlığı ile hayranları tarafından sempatik olarak karşılanan Altınbilek, yeni bir anlaşma yaptı. Oyuncu, bir giyim markasının kıyafetlerini taşıdı ve verdiği pozlarla da hiç de naif bir kadın görüntüsü oluşmadı. Ayrıca güzel oyuncu verdiği pozlar ile de mankenlere taş çıkardı. Hilal Altınbilek sosyal medyada da gündem oldu.

Hilal Altınbilek, yine çok iddialı pozlar verdi

Hilal Altınbilek, yine çok iddialı pozlar verdi. Kameralar karşısına geçen Altınbilek, yeni bir marka ile anlaşma yaptı. Kilyos’ta özel çekimler yapıldı. İddialı kıyafetleri tanıtan oyuncu, oldukça da sert bir görüntü verdi.

Türk abiye sektörünün önemli bir markası için çekimlerde göz dolduran Hilal Altınbilek, diğer modeller kadar da iddialı olduğunu göstermiş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında açıklama gecikmedi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında açıklama gecikmedi! 2021- 2022 sezonunda Hilal Altınbilek, yine ekranda olmaya devam edecek. 4. Sezonu çekilecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de yakında sete çıkılacak.  Hilal Altınbilek'in yani sıra diziye yeni isimler katılacak fakat hikâyeyi sürükleyen isim olmaya devam edecek. Yaz aylarını dinlenerek geçiren Altınbilek, ağustos sonunda yeniden setlere dönüş yapacak.