Hercai Dizi Oyuncusu Reyyan Sosyal Medyayı Karıştırdı! Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Hercai Dizi Oyuncusu Reyyan Sosyal Medyayı Karıştırdı! Herkesin Ağzını Açık Bıraktı!

Yetenekli oyuncu Ebru Şahin yeni sezonda ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Destan isimli dizide rol alıyor. Destan dizisinin ne zaman ekranlara geleceği belli olmasa da Ebru Şahin hayranları yapımın yakın zamanda başlaması için sosyal medyada çalışmalar başlattı. Fakat dizi hakkında yayınlanan fragman ise şimdiden ilgi odağı oldu. İşte haberin tüm detayları...

Destan dizisinde başrol alacak olan Ebru Şahin yeni rolü Akkız karakterine hayat verecek. Destan dizisinde Akkız karakterinin güçlü bir kadın karakter olduğu ortaya çıktı. Bunun ardından yetenekli oyuncu Ebru Şahin'in de bu karaktere hayat vererek hayranlarını ekranlara kilitleyeceği söyleniyor. Alınan bilgiler neticesinde 8. Yüz yılda geçen hikâye hayalin senaryoya yansıtılması ile daha da ilgi odağı oldu. Türklerin Orta Asya’daki kültürünü ekranlara taşıyacak olan Destan dizisi içinde yer alacak etkili bir hikâye ortaya çıktı. Ebru Şahin dışında Destan dizisine erkek başrol oyuncu olarak Edip Tepeli getirildi.

Ebru Şahin, güzelliği ile gündem oldu!

Dizinin detaylarının ardından yetenekli oyuncu Ebru Şahin 3 sezon boyunca Hercai dizisinde başrol aldı. Hercai dizisinin ardından dinlenmek istediğini dile getiren Ebru Şahin, Destan dizisinin senaryosu okuyunca Akkız karakterini kaçırmak istemediğini de ifade etti. Projeyi kabul etmesi ile birlikte yoğun bir temponun içine giren yetenekli oyuncu Ebru Şahin yeni imajı ile da adeta göz doldurdu. Ebru Şahin yeni imajı dışında hikayedeki performansıyla da izleyicilerden tam not almayı başardı. Destan dizisinin fragmanı izleyici tarafından beğeni aldı.

Ebru Şahin, hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı

Ebru Şahin'in güzelliği magazin dünyasında da adeta gündemi oldu. Yetenekli oyuncunun hayranları diziden birtakım görseller paylaşarak övgü dolu yorumlar yapmayı ihmal etmedi. Bunun ardından Ebru Şahin en çok konuşulan isimler arasında yer alırken Twitter ortamında ise adına 10 binin üzerinde mesaj paylaşıldı. Destan dizisindeki Akkız karakteri için at binme, kılıç kullanma, ok atma, yakın dövüş gibi eğitimler alan yetenekli oyuncu Ebru Şahin Türkiye'de 8. yüzyılın ilk kez bu diziye konuk olduğuna da değindi. Ebru Şahin entrikalar ile destansı bir anlatımla, gerçeklikle, aksiyonla, aşkla ve duyguyla ilk defa bir kadın karakteri hayat vereceğini söyleyerek izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.