Hasan Can Kaya'dan Sefo'ya Şişme Bebek Göndermesi Ortalığı Karıştırdı!

Hasan Can Kaya'dan Sefo'ya Şişme Bebek Göndermesi Ortalığı Karıştırdı!

Hasan Can Kaya ve Sefo arasındaki sohbet bir anda gündem oldu. Sosyal medyada izleyiciler, EXXEN'deki Konuşanlar'ın yeni bölümüne katıla katıla güldüler. İşte ikili arasındaki bazı sohbetler ve şişme bebek hikayesi üzerine yapılan yorumlar...

Hasan Can Kaya, Sefo'yu programına konuk etti. Kendisine sorduğu sorular ile gündeme geldi. Peki ya güncel olarak neler biliniyor? EXXEN'deki Konuşanlar programına katılan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Dolayısıyla Sefo'nun şişme bebek hikayesi sonrasında yaşananlar izleyicileri kahkalara boğdu. Hasan Can Kaya'dan konuyla ilgili nasıl bir açıklama geldi? Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer veriliyor.

Hasan Can Kaya Şok Etti!

Hasan Can Kaya, Sefo'nun kendisine şişme bebek fiyatı hakkında 8 bin TL olduğunu söylemesi üzerine önemli espriler yaptı. İzleyiciler kahkahaya boğulurken Hasan Can Kaya 'Sen nereden biliyorsun? Yeni ünlüsün o kadar kız asılıyor... Şişme kadın fiyatlarını takip etmen... Isabelle şişme kadın mı yoksa?" açıklamasında bulundu. Bu gelişme sonrasında izleyiciler gülmeden duramadı. öte yandan EXXEN'de yayınlanan programı pek çok kişi izledi.

Sefo'nun Katıldığı Bölüm Gündem Oldu

Öte yandan Sefo'nun programa katıldığı bölüm gündem haline geldi. Hasan Can Kaya'nın programı bir anda çok sevilince izleyiciler de ilgi gösterdi. Sosyal medyada programla ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Bu noktada bizleri başka neler beklemekte sizlerle paylaşacağız.