Hande Erçel'in O Firmadan Alaçağı Parayı Duyanlar Gözlerine İnanamadı

Hande Erçel'in O Firmadan Alaçağı Parayı Duyanlar Gözlerine İnanamadı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve özel hayatı ile gündeme gelen Hande Erçel, kendisine gelen reklam teklifini kabul etti.

Sen Çal Kapımı dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Erçel, Kerem Bursin ile yaşadığı aşktan dolayı magazin gündemine geliyor. İşte haberin tüm detayları...

Haklarında çıkan aşk iddialarını ilk etapta yalanlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin, Maldivler tatilinin ardından sevgili olduklarını itiraf etti. İkilinin sevgili olmasının ardından sosyal medyada daha çok anılması dikkatlerden kaçmadı.

Hande Erçel, reklam filmine onay verdi

Sen Çal Kapımı dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Erçel, kısa sürede birçok takipçiye ulaştı. Bunun ardından Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ile birlikte yetenekli oyuncu, sevgilisiyle yurt dışına çıkacağını açıkladı. Bu açıklama ile birlikte ünlü oyuncu Hande Erçel'in tekrardan ekranlara döndüğü, reklam filmini kabul ettiği ortaya çıktı.

27 yaşında olan Hande Erçel, alınan bilgiler neticesinde dört yıldır çalıştığı ünlü bir hazır giyim markası ile yeniden anlaşmaya vardı. Sonbahar ve kış reaksiyonu ile ekranlara çıkmaya hazırlanan Hande Erçel'in alacağı fiyat ise herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Yetenekli oyuncu Hande Erçel'in reklam filminden toplamda 1.5 trilyon para alacağı söyleniyor.