Hande Erçel’in Doğum Gününde Romantik Paylaşım! Kerem Bursin’den Jest Gecikmedi!

Hande Erçel’in Doğum Gününde Romantik Paylaşım! Kerem Bursin’den Jest Gecikmedi!

Sen Çal Kapımı dizisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Erçel kısa sürede birçok hayran kitlesine sahip oldu. FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı gündem olmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinde yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi magazin gündemine yine bomba gibi düştü. Yetenekli oyuncu Hande Erçel’e doğum gününde birçok sürpriz yapıldı. Yapılan araştırmalar kapsamında ünlü oyuncu Hande Erçel’e hayranlarından da birçok hediye geldi. Hatta yurt dışından da hayranlarının ünlü oyuncuya gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.

Kerem Bursin, tüm arşivi boşalttı

Hande Erçel ile ilişkisinin çok iyi gittiğini açıklayan Kerem Bursin, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Sevgilisinin doğum gününde yaptığı paylaşımlar ile ön plana çıkan Kerem Bursin, Hande Erçel ile olan fotoğraflarını paylaştı. Hatta ikilinin Maldivler tatilinde çekildiği fotugraf ise dikkatlerden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin’in yaptığı bu paylaşımların ardından sevgilisi Hande Erçel’e olan sevgisi bir defa daha ortaya çıktı. İkilinin hayranları Hande Erçel ve Kerem Bursin’in çok yakıştığını söyleyerek evlenmeleri gerektiğini söyledi. Hande Erçel ise doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kerem Bursin’in yapacağı sürpriz merak söz konusu oldu

Hande Erçel’in bugün doğum günü olmasının ardından ünlü oyuncunu hayranların sevgilisi Kerem Bursin’in yapacağı sürprizi merak ettiklerini söyledi. Hayranlarından birçok çiçek ve not alan Hande Erçel çok mutlu olduğunu söyleyerek, teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun ablası Gamze Erçel’de Hande Erçel’e sürpriz yaptı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Hande Erçel, yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor.