Hande Erçel'e Sürpriz Rakip Çıktı! Benzerliği Herkesi Şaşkına Çevirdi! Yoksa Dublör Mü Kullanıyor?

Hande Erçel'e Sürpriz Rakip Çıktı! Benzerliği Herkesi Şaşkına Çevirdi! Yoksa Dublör Mü Kullanıyor?

Son zamanlarda en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel, magazin dünyası yine damga vurdu. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel'in kopyası ortaya çıktı

Bunun ardından magazin dünyasında gündem olan Hande Erçel, sosyal medyayı da salladı. işte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte kariyer merdivenlerini tırmanan Hande Erçel, Kerem Bursin ile sevgili olduğunu açıkladı. Yaptığı her hareket ile sosyal medyada gündem olan Hande Erçel İnstagram hesabından takipçileriyle paylaştığı fotoğraflar ile de sürekli konuşulan isimler arasında yerini alıyor. Çok sevinerek takip edilen Duygu Özaslan giydiği kıyafetler ile Hande Erçel 'e benzetildi. Bunun ardından sosyal medyada tepki toplayan Duygu Özaslan, Hande Erçel hayranları tarafından da linç edildi.

Duygu Özaslan gerilimi artıyor!

Sosyal medya kullanıcıları Hande Erçel ve Duygu Özaslan fotoğraflarını yan yana koyarak adeta kaos başlattı. Sosyal medya kullanıcıları Duygu Özaslan'ın Hande Erçel'in giydiği kıyafetlerin kopyasını giydiğini savundu. Bunun ardından birçok kullanıcı bu kıyafetin daha çok Hande Erçel 'e yakıştığını söyledi. Sosyal medyada yaşanan eleştirilerin ardından Duygu Özaslan herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti. Hande Erçel'i tahtından edecek kişi olarak gündeme gelen Duygu Özaslan'ın sürekli birileri taklit etti savunuluyor.