Hande Erçel'den Resmi Açıklama Geldi! Hande Erçel Setlere Geri Dönüyor!

Hande Erçel'den Resmi Açıklama Geldi! Hande Erçel Setlere Geri Dönüyor!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel çok iyi bir çıkış ile gündeme geldi. Ekranların romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı Hande Erçel’i parlattı. Bunun dışında yetenekli oyuncu Halka dizisindeki güçlü dram performansıyla da çok konuşuluyor. Ünlü oyuncunun yeni bir projede yer alıp almayacağı şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde başrol alan Hande Erçel kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Bunun ardından Halka dizisinde sergilediği dram performansı ile de çok beğenildi. Halka dizisinin ardından Sen Çal Kapımı dizisindeki oyunculuğu ile dünyaya açılan Hande Erçel kısa sürede milyonlarca kişinin kalbini kazandı.

Başrollerinde Kerem Bursin'in bulunduğu Sen Çal Kapımı dizisinde partneri ile aşk yaşamaya başlayan yetenekli oyuncu yaz döneminde dizinin final yapması ile birlikte bir süre dinlenme fırsatı yakaladı. Onun ardından Hande Erçel’in çok yorulduğundan dolayı Sen Çal Kapımı dizisine devam etmeme kararı aldığı da ortaya çıktı. Dizinin tamamen final yapmasının ardından ünlü oyuncu Hande Erçel, Amerika ziyareti ile gündeme geldi.

Hande Erçel’in yeni projesi belli oldu mu?

Yetenekli oyuncu Hande Erçel şu an ise yeni projeler ile görüşerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Okuduğu projelerin olduğunu fakat net bir şeyin olmadığını söyleyen Hande Erçel arayış içinde olduğunu da gösterdi. Bu açıklamaları ile hayranlarını da bir hayli mutlu eden yetenekli oyuncu bir süre dinlenmek ve eğitimine devam etmek istediğini de belirtti. Fakat Hande Erçel iyi bir proje olursa tekrardan ekranlara döneceğini de açıkladı. Hande Erçel hayranları ise yetenekli oyuncu yeni bir yapımda görmek için gün sayıyor. Fakat Hande Erçel bir süre ara vermek istediğini belirtti.

Erçel, setleri özlediğini itiraf etti!

Televizyon ya da dijital proje olmasının kendisi için farklı bir anlam ifade etmediğini söyleyen Hande Erçel projelerin ne zaman netleşecek ile alakalı sorulara da cevap verdi. Yakın zamanda bu sorunun cevabının alınacağını söyleyen Hande Erçel setleri özlediğini dile getirdi. Kerem Bursin ile aşk yaşayan yetenekli oyuncu Hande Erçel, aşk hayatında her şeyin güzel gittiğini belirtti. Mutlu ve keyifli olduklarını söyleyerek hiçbir problemin olmadığını ifade etti. Hande Erçel Instyle Türkiye dergisine verdiği pozlarla da magazin gündemine bomba gibi düştü. Farklı imajı ile dikkat çeken yetenekli oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla birlikte birçok beğeni ve iltifat yorumu aldı.