Hande Erçel ve Kerem Bursin’in Set Esnasında Yaptığı Şaka Ortalığı Karıştırdı

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in Set Esnasında Yaptığı Şaka Ortalığı Karıştırdı

Kerem Bursin ve Hande Erçel filtreli paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından izleyiciler ile paylaşarak birbirlerine yaptıkları şakalar ile gündeme damga vurdu. İkilinin set arkadaşlarına yaptıkları şaka ise sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

Özel hayatlarında ve sette sürekli birlikte olan Hande Erçel ve Kerem Bursin ne kadar eğlendiklerini takipçileri ile paylaşmayı da ihmal etmiyor. Ayrıca ünlü çift yaptıkları paylaşımlar ile takipçilerini mest etmeyi de başardı.

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde Hande Erçel ve Kerem Bursin ekip arkadaşları ile birlikte oldukça keyifli vakit geçiriyor. Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bursin hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Birbirine şakalar yapan Sen Çal Kapımı ekibi çektikleri videoları da Instagram'da paylaşmayı ihmal etmiyor. Ayrıca Hande Erçel ve Kerem Bursin ikinizi dizi setine yakın arkadaşları olan Elçin Afacan ve Alican Aytekin den destek alarak şakalar yapmayı sürdürüyor.

İki sevgiliden akıl almaz şaka

İki sevgiliden akıl almaz şaka herkesi şaşkına çevirdi. Hande Erçel sette sevgilisini korkutmasın ardından Kerem Bursin'in de intikamı acı oldu. Aşklarını yaşayan ikili beraber yaptıkları paylaşımlar ile de dikkat çekiyor.

En son Kerem Bursin'in Hande Erçel’i filtre kullanarak çektiği videosu sosyal medyada gündem yarattı. Ardından Hande Erçel bu videoyu kendi sayfasına paylaşarak başına gelecekleri tahmin ettiğini söyledi.

Gamze Erçel ve Hande Erçel ile verdiği filtreli komik pozları paylaşmayı ihmal etmedi. Bu paylaşımların ardından güzel oyuncunun takipçileri ise Hande Erçel’in paylaşımlarına yorum yaptı.

Yeğeni Maviye düşkünlüğü ile bilinen Hande Erçel fırsat buldukça soluğu hemen ablasının yanında alıyor. Yeğeni Mavi ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor.