Hande Erçel ve Kerem Bursin’e Tam Destek Hayranlarından Geldi! İkili Yine Zirvede Yer Aldı

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e Tam Destek Hayranlarından Geldi! İkili Yine Zirvede Yer Aldı

Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin hayranları da günden güne artıyor. Yapılan araştırmalar kapsamında Hande Erçel ve Kerem Bursin sosyal medyada en çok konuşulan iki isim oldu. İşte haberin tüm detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Kerem Bursin ve Hande Erçel dizide partner olmak dışında gerçek hayatta da aşk yaşıyor. Nisan ayında aşklarını ifşa eden Hande Erçel ve Kerem Bursin dizide başarılı performansları ile de ön plana çıktı.

Hande Erçel rakiplerini sollamayı başardı

Hande Erçel rakiplerini sollamayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde son yıllarda Hande Erçel ve Kerem Bursin birbirine tutunarak zirvede yer almayı başardı. Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonunda da Hande Erçel ve Kerem Bursin ilgi görmeye devam ediyor.

İkili sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Yapılan araştırmalara göre 12 ve 18 Temmuz tarihleri arasında sosyal medya ortamında yapılan araştırmalarda en popüler kadın oyuncu Hande Erçel seçildi.

Ayça Ayşin Turan listenin ikinci sırasında yer alıyor!

Ayça Ayşin Turan listenin ikinci sırasında yer alıyor! Güzel oyuncu Hande Erçel adına sosyal medyada 85 bin 226 ileti sayısı yapıldı. Bunun ardından Ayça Ayşin Turan ise fark yaratarak Hande Erçel'in ardından ikinci sırada yer aldı.

Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel uzun zamandır sosyal medyanın en çok konuşulan kadın ünlüleri arasında yer alıyor. Ayrıca oyuncunun hayranları da günden güne artmaya da devam ediyor.

Kerem Bursin tahtını kaptırmamakta ısrarlı

Kerem Bursin tahtını kaptırmamakta ısrarlı. Bunun dışında yapılan araştırmalar kapsamında erkek oyuncu bölümünde ise birinciliği Kerem Bursin üstlendi. Alp Navruz ise yine fark atarak rakiplerine oranla ikinci sırada yer aldı. Sen Çal Kapımı dizisinin iki başarılı ismi sosyal medyanın da en gözde isimleri arasında yer alıyor.