Hande Erçel ve Kerem Bursin Yurtdışına Gidiyor Acaba Neden? Tüm Detaylar Ortaya Çıktı!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Yurtdışına Gidiyor Acaba Neden? Tüm Detaylar Ortaya Çıktı!

Hande Erçel ve Kerem Bursin çiftti evlilik haberleri ile çalkalandı. İkilinin şimdi ise yurtdışına çıkacağı açıklandı. İkilinin neden yurtdışına çıkacağı merak konusu oldu. Tüm detayları sizler için araştırdık.

Kerem Bursin ve Hande Erçel şu sıralar Türkiye'nin en popüler çifte olarak gündeme geliyor. FOX TV'de izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bursin birbirine âşık oldu. Ardından ikilinin düzgün giden ilişkileri ise sürekli gündem oluyor. Bunun dışında Hande Erçel ve Kerem Bursin hayatlarının yeni bir dönemine başlamak için Amerika'ya gitmeye karar verdi.

Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin tüm dünyada olay yaratan çiftler arasında yer alıyor. Örnek ilişki sergileyen ikili Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel ve Kerem Bursin Amerika yolculukları içinde geri sayımı başlattı.

İki sevgilinin yurt dışı planları gündem oldu

Sen Çal Kapımı dizisinin ekranlara veda etmesinin ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin sessizliğe büründü. Yetenekli oyuncu Hande Erçel, basın mensuplarına açıklama yaparak dil eğitimi için Amerika ya da İngiltere'ye gideceğini söyleyerek araştırma yaptıklarını açıklamıştı. Bunun ardından Kerem Bursin ise bir projeden teklifi aldı. Böylelikle oyuncu kendi yapım şirketinin ilk sinema filmi için çalışmaları başlattı. Böylelikle Hande Erçel ve Kerem Bursin şimdi işlere ara vererek yolculuk yapmak için Amerika'ya gitme kararı verdi.

3 Ay Amerika'da Kalacaklar!

Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel ve Kerem Bursin 25 Kasım'da Amerika'ya gidecek. 3 ay boyunca orada kalmayı planlayan çift, kendilerine kiralık bir evde arıyor. Kerem Bursin ve Hande Erçel ikilisi Amerika'da geçirecekleri 3 ay boyunca dinleneceklerini ve kendilerini geliştirmek üzere eğitim alacaklarını belirtti. İkili döndükten hemen sonra yeni proje ile birlikte hayranlarının karşısına da çıkacak.