Hande Erçel ve Kerem Bürsin Yolları Ayırdı! Gözler Hande Erçel’e Çevrildi

Hande Erçel ve Kerem Bürsin Yolları Ayırdı! Gözler Hande Erçel’e Çevrildi

Kısa süre önce aşk yaşadıklarını açıklayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı adlı dizide birbirlerini tanıdı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yakın zamanda final yapacağı ortaya çıktı. Bunun ardından gözler Hande Erçel'e çevrildi. Detaylar..

Fox TV’nin hem reytinglerine hem de çok sevilen ve sosyal medyada rekorlar kıran 'Sen Çal Kapımı' dizisinde sona çok yaklaştı. Geçtiğimiz sezon yetersiz reyting sebebiyle yayınına ara veren, ancak yurt dışında görüldüğü ilgi üzerine yeni sezon için bölümleri çekilen dizinin 50. bölümde final yapacağı duyurulmuştu.

Dizinin final tarihi hakkında açıklama yapıldı!

Dizinin final tarihi hakkında açıklama yapıldı! 8 Temmuz’da birinci yaşını kutlayan dizinin iki bölüm daha uzatıldığı ve finalin ise dizinin 52. bölümünde yapacağını açıklandı. Alınan bu karar Sen Çal Kapımı izleyicilerine büyük sevinç yaşattı.

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini paylaştığı Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in de kariyerlerinde büyük adım oldu. İki ünlü oyuncu da yurt dışında çok fazla tanınan isimler arasında oldu. Şimdi iki oyuncu için meyveleri yeme zamanı geldi.

Kerem Bürsin için büyük teklif geldi. Yapılan açıklamaya göre Kerem Bürsin’e gelen teklif çok büyük olduğunu belirtti.

Kerem Bürsin, yeni projesini açıkladı

Kerem Bürsin, yeni projesini açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Bürsin’in Netflix’in ardından Türkiye pazarına girmek için uzun zamandır yapımcılarla görüşmeler yapan ve dünyaca ünlü dijital platform ve proje isteyen Disney Plus’tan teklif aldığı hakkında konuşulduğunu yazdı.

Diğer yandan da kendi yapım şirketi için senaryo çalışmaları da yapan Kerem Bürsin’in başrolünü oynayacağı yeni dizisi yine MF Yapım imzalı olacak.

Kerem Bürsin henüz proje ile ilgili net açıklama yapmamış olsa da gideceği bir sonra adres belli oldu. Şimdi ise gözler Hande Erçel'e çevrildi. Acaba Hande Erçel' in yeni projesi ne olacak.