Hande Erçel ve Kerem Bursin Gelecek Planlarını Açıkladı! İkili Oyunculuğa Kısa Bir Mola Veriyor!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Gelecek Planlarını Açıkladı! İkili Oyunculuğa Kısa Bir Mola Veriyor!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bursin hayranlarına şoke edici açıklamalar yaptı. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi yakın zamanda final yaparak ekranlara veda edecek. Sonraki projede ne olacağı merak söz konusu oldu.

Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin şoke edici kararlarını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi final yapar yapmaz Hande Erçel ve Kerem Bursin Amerika’ya gidecek. Hatta Hande Erçel ve Kerem Bursin’in bir süre orada kalacağı da ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin Amerika’ya gidiyor!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Amerika’ya gidiyor! Sen Çal Kapımı dizisi için geri sayım başladı. Dizinin final yapmasının ardından Hande Erçel, bir süre başka projelerde yer almayacağını söyledi. Bunun ardından gözler Kerem Bursin’in yapacağı açıklamaya çevrildi. Hande Erçel ile mayıs ayında ilişki yaşadığını açıklayan Kerem Bursin l hayranlarını üzen bir açıklama ile gündeme geldi.

Sevgilisi Hande Erçel’in bir süre projelerde yer almaması ile birlikte Kerem Bursin’in de Amerika’ya gideceği ortaya çıktı. Bu açıklamaların ardından Kerem Bursin ve Hande Erçel’in Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ile Amerika’ya gidecek olması hayranlarını bir hayli üzdü.

Hande Erçel kendini geliştirmek istediğini açıkladı

Hande Erçel kendini geliştirmek istediğini açıkladı. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel’in kendini geliştirmek için yurt dışında gideceği ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Hande Erçel, dil eğitimi dışında oyunculuk alanında da eğitim alacağını söyledi. Bundan dolayı sevgilisi Kerem Bursin ile birlikte bir süre Amerika’da yasaklarını dile getirdi.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ekranlara veda etmesi ile birlikte başka projeleri değerlendirme aşamasına almayacağını, gitmek istediği kurslar olduğunu ve bir süre kendine vakit ayıracağını ifade etti. Hande Erçel hayranları, Sen Çal Kapımı dizisinin bitmesine ve ünlü oyuncunun yurt dışına gideceğini öğrenince çok üzüldü.