Hande Erçel ve Kerem Bursin Evleniyor! Sosyal Medya Bu Açıklama İle Sarsıldı

Hande Erçel ve Kerem Bursin Evleniyor! Sosyal Medya Bu Açıklama İle Sarsıldı

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel ve Kerem Bursin yakın zamanda sevgili olduklarını itiraf etti. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi yakın zamanda final yapma kararı aldı. Dizi için geri sayım başladı. İşte tüm detaylar...

Sen Çal Kapımı dizisi birinci sezonunda istenilen reytingleri alamadı. Bundan dolayı dizinin devam edip etmeyeceği bir zamanlar gündem oldu. Alınan bilgiler neticesinde ikinci sezonuyla Sen Çal Kapımı dizisi fırtına gibi esmeyi başardı.

Sen Çal Kapımı dizisinin fişi çekildi!

Sen Çal Kapımı dizisinin fişi çekildi! Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi her bölümüyle gündeme gelmeye başladı. Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi 46. Bölümüyle sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümü izleyicileri ekranlara kilitledi. 47. bölümde Kerem Bürsin’in canlandırdığı Serkan, Hande Erçel’in hayat verdiği Eda’ya evlenme teklifi etti. Bu sahne dizi severler tarafında da çok sevildi. Hatta Sen Çal Kapımı dizisinde en çok izlenen sahnelerin başında yer aldı.

Serkan ve Eda sonunda mutlu sonu gördü

Serkan ve Eda sonunda mutlu sonu gördü. Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde Eda ve Serkan aile olmanın farkına vardı. Hatta Eda ve Serkan evlenme yolunda adım bile atma kararı alacak. Dizinin 46. Bölümünde Serkan’ın Eda’ya evlenme teklifi etme sahnesi 1.1 milyon tweet aldı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi 27 ülkede de TT oldu.

Dizinin son bölümü reytinglerden de iyi not alan Sen Çal Kapımı dizisi 46. bölümünde yine duygusal sahneleri bünyesinde barındırdı. Sen Çal Kapımı dizisi 4 Ağustos Çarşamba akşamı izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.