Hande Erçel ve Kerem Bursin Çiftinin Evlilik Hakkında Ki  İddiaların Detayı Ortaya Çıktı!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Çiftinin Evlilik Hakkında Ki İddiaların Detayı Ortaya Çıktı!

Kerem Bürsin'in evlenme teklifi ettiği ve Hande Erçel'in de bunu kabul ettiği iddia ediliyor. Instagram hesabından gelinlik fotoğrafı paylaşan Hande Erçel, takipçilerini heyecanlandırdı.

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp sevgili olan ikili yakında evlenecek mi? Peki Hande Erçel düğünle ilgili açıklama yaptı mı?

Hande Erçel, son zamanlarda dizi ve film projeleri yerine yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiriyor. Ünlü isim, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra ekranlara bir daha gelmedi. Ancak yakın zamanda farklı bir proje ile ekranlarda yerini alabilir. Tüm bunların yanı sıra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım herkesi harekete geçirdi. Kerem Bürsin ile evleneceği düşünülüyor.

Gelinlikle Fotoğraf Paylaştı

Hande Erçel, gelinlik modelleri ile çekildiği fotoğraf sonrası Kerem Bürsin ile evlenecek iddialarının doğmasına neden oldu. Peki Kerem Bürsin, Hande Erçel'e evlilik teklifinde bulundu mu? İkilinin daha önce evliliğe karşı olduğu ancak bir şekilde ilişki içerisinde bu tarz konuların döndüğü belirtiliyor. Dolayısıyla eğer evleneceklerse hayranları bunu öğrenmek istiyor.

Evlilik Açıklaması Yapılmadı

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in evlilikle ilgili henüz güncel bir açıklaması bulunmuyor. En son bir yıl kadar önce evliliğe sıcak bakmadıklarını belirtmişlerdi. Ancak o zaman arkadaşlardı ve bu nedenle açıklamaları çok ciddiye alınmamıştı. Şimdi ise birbirlerine aşık oldukları için bu konuyu daha fazla konuşabilirler.