Hande Erçel ve Kerem Bursin Ayrılıyor mu? Hande Erçel Tüm Gerçekleri Anlattı!

Hande Erçel ve Kerem Bursin Ayrılıyor mu? Hande Erçel Tüm Gerçekleri Anlattı!

Sen Çal Kapımı dizisi ile kariyer merdivenlerini tırmanan Hande Erçel, son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Alınan bilgilere göre Hande Yener, dizinin final yapmasının ardından kariyer planlarını bir bir açıkladı. Bunun dışında Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışıp aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in ayrıldığı yönündeki iddialar da gündemi meşgul etti. İşte detaylar…

Sen Çal Kapımı dizisi ile geniş bir kitleye ulaşan Hande Erçel, kısa sürede dünya çapında üne kavuştu. Ayrıca Sen Çal Kapımı dizi setinde partneri Kerem Bursin ile sevgili olduklarını inkar eden Hande Erçel, Maldivler tatili dönüşü el ele kameralara yakalandı. Bunun ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin sevgili olduklarını itiraf etti.

Hande Erçel ve Kerem Bursin arasında soğuk rüzgarlar

Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin neredeyse her gün magazin gündemini meşgul ediyor. Milyonlarca takipçisi bulunan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından kariyer planlarını açıkladı. Alınan bilgiye göre Hande Erçel ve Kerem Bursin kısa bir süre sonra Amerika’ya giderek bir süre orada kalma kararı aldı. Fakat ikilinin son zamanlarda birlikte fotoğraf paylaşımı yapmaması ise sevenlerin dikkatinden kaçmadı.

Gözler Hande Erçel ve Kerem Bursin’e çevrildi

Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin yine gündem oldu. İkilinin uzun bir süredir birbirleri ile fotoğraf paylaşımı yapmaması dikkatlerden kaçmadı. Hatta kimi sosyal medya kullanıcıları, Hande Erçel ve Kerem Bursin’in ayrıldığını iddia etse de profillerinde yer alan fotoğrafların kaldırılmaması bu iddiaları çürüttü. Fakat Hande Erçel hayranları ikilinin çok yakıştığını söyleyerek, evlenmeleri gerektiğini belirtti. Bu iddiaların ardından gözler Hande Erçel ve Kerem Bursin’in yapacağı açıklamaya çevrilmiş olsa bile ikili sessizliğini bozmadı.