Hande Erçel ve Kerem Bursin ABD’ye Yerleşiyor! İkiliden Açıklama Geldi!

Hande Erçel ve Kerem Bursin ABD’ye Yerleşiyor! İkiliden Açıklama Geldi!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel ve Kerem Bursin verdiği karar ile hayranlarını üzdü. Çok iyi bir dizi çifti olan Hande Erçel ve Kerem Bursin gerçek hayatta da güzel bir ilişki yaşıyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı, gerçek oldu.

Birbirlerini bulan ikili Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde birleşti. Hande Erçel, Güneşin Kızları dizisinde sergilediği performans ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi ile kariyerini farklı bir noktaya taşıyan yetenekli oyuncu Hande Erçel sosyal medyanın da en çok konuştuğu kadın oyuncuların arasında yer alıyor. Hatta yayınlanan istatistiklere göre Hande Erçel en popüler kadın oyuncu seçildi.

Nisan ayı ile birlikte aşklarının ortaya çıkmasıyla hayranları bu duruma pek şaşırmadı. Gerçek hayatta da aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi Sen Çal Kapımı dizisinin 5 bölüm sonra final yapacağını açıkladı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesi televizyon macerası tamamlayacak olan Hande Erçel ve Kerem Bursin gerçek hayatta birbirine daha sıkı tutunacak. Eylül ayında 52. bölümü ile birlikte final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisi hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin final yapmasının ardından hayranlar Hande Erçel veya Kerem Bursin'in daha sonraki projesini şimdiden merak ediyor. Fakat iki ünlü ismin de gelecek de bazı planlar yaptığı öğrenildi.

İkili Amerika’ya gidiyor!

İkili Amerika’ya gidiyor! Yetenekli oyuncu Hande Erçel, Sen ÇalKapımı dizisinin final yapmasının ardından yeni bir projede yer almayacağını açıkladı. Dizinin finalinden sonra biraz dinlenmek istediğini söyleyen yetenekli oyuncu Hande Erçel kendisine vakit ayırmak da istiyor. Bunun dışında geleceği adına hemen karar vermeyeceğini söyleyen oyuncu yeni kararlar alarak gündeme geldi. Hande Erçel kariyerine iyi yerlere taşımak için Kerem Bursin ile birlikte Amerika'ya gideceğini söylüyor.

Yetenekli oyuncu Amerika'da dil eğitimi dışında oyuncu koçu ile de görüşerek dersler alacak. Gazetecilere açıklamada bulunan Hande Erçel Türkiye'den uzaklaşıp kendine yeni beceriler katmak istediğini ve almayı planladığı eğitimlere zaman ayırarak farklı deneyimler yaşamak istediğini belirtti. Yani Hande Erçel veya Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Amerika'ya gidecek.