Hande Erçel ve Fahriye Evcen Sosyal Medya Kapışması Devam Ediyor! Kraliçe Kim Olacak?

Hande Erçel ve Fahriye Evcen Sosyal Medya Kapışması Devam Ediyor! Kraliçe Kim Olacak?

Sosyal medya üzerinde gündem olan hangimizin daha çok takipçisi var? Hangimiz daha çok beğeni alır? Kapışma son sürat devam ediyor. Sosyal medya gündemine oturdu? Hande Erçel mi? Yoksa Fahriye Evcen mi galip geldi?

Sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan Hande Erçel, Instagram hesabındaki etkileşim oranlarıyla adeta büyülüyor. Çok fazla takipçisi olan ve Türkiye'de takipçi sayısı en fazla olan oyuncu unvanını elinde bulunduran ünlü ismin aslında çok önemli bir rakibi bulunuyor. Ancak rakibi eskisi gibi dizi sektöründe çok fazla yer almadığı için olsa gerek onun kadar etkileşim alamıyor. Son zamanlarda Hande Erçel'in aktifliğiyle karşılaşsak da aslında Fahriye Evcen diye bir gerçeğin olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Hande Erçel'i Geçmesine Az Kaldı!

Fahriye Evcen'in Instragram'ına baktığımızda sosyal medya hesabında etkileşimleri Hande Erçel'e göre daha düşük ancak oyuncunun uzun zamandır dizilerde oynamadığını düşünecek olursak bu rakamla oldukça normal. Hatta çok iyi bir istatistiğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Son zamanların yükselen ismi Hande Erçel ile kıyaslandığında kendisinin pasif kalmasının tek nedeni dizi veya sinemada oynamaması. Ancak yeni anne olduğundan ötürü hem çocuğuyla ilgileniyor hem de yoğun bir şekilde çalışmak istemiyor. Çocuğuna vakit ayırdıktan sonraki süreç içerisinde dizi sektörüne tekrardan adım atabilir.

Fahriye Evcen'in Takipçi Sayısı Artıyor!

11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Fahriye Evcen'in ara sıra fotoğraf paylaşması dışında sosyal medya hesabı harici pek de bir aktifliği bulunmamakta. Bu nedenle takipçi ve bilinirlik sayısı Hande Erçel'e göre çok daha az. Ancak yakın zamanda ünlü oyuncudan gelebilecek bir dizi veya sinema projesi hamlesi her şeyi tepetaklak edebilir.

Sen Çal Kapımı Dizisi Etkili Oldu!

Hande Erçel'in bu kadar fazla yükselmesinde en önemli etkenlerden biri de şüphesiz Sen Çal Kapımı dizisi oldu. Dizinin yayın hayatına başlamasından sonra Kerem Bürsin ile sahnede normalden fazla öpüşmesi ve samimiyetinin her geçen gün daha da artması tartışma konusu olmuştu. İki ünlü oyuncunun arasında aşk mı yaşanıyor iddiaları bir süre magazin gündeminde yerini korudu. Ancak görünen o ki aralarında aşk yaşanmıyor. Hatta eski samimiyetlerinin bir nebze azaldığı da düşünülmekte. Yine de aynı dizide başrol oynadıkları gerçeğini değiştirmiyor. Birliktelikleri arkadaşlık seviyesinde dahi olsa bile büyük ilgi çekti. Hande Erçel'in sosyal medyada bu kadar fazla konuşulmasının nedenlerinden biri de Sen çal Kapımı dizisindeki varlığı oldu.