Hande Erçel Tahtını Kimseye Kaptırmadı! Ünlü Oyuncu Yine İlk Sırada Yer Aldı

Hande Erçel Tahtını Kimseye Kaptırmadı! Ünlü Oyuncu Yine İlk Sırada Yer Aldı

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu olan Hande Erçel, yine popülerlik listesinin başında yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel, popülerlik listesinin başında yer alırken, diğer oyuncular ise ger sırada kaldı. İşte haberin detayları...

Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel, popülerlik listesinin yine başında yer aldı. Yeteneği ve güzelliği ile ön plana çıkan Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bursin ile aşk yaşıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı geçtiğimiz aylarda ortaya çıktı

Hande Erçel ve Kerem Bursin gündemden düşmüyor!

Hande Erçel ve Kerem Bursin gündemden düşmüyor! Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı daha da parlayan Hande Erçel gündemden bir türlü düşmüyor. Yetenekli oyuncu Türkiye dışında birçok yabancı hayrana da sahip oldu. Yapılan araştırmalar kapsamında Hande Erçel, en popüler kadın oyuncu seçildi. Sosyal medya da sürekli konuşulan güzel oyuncu bu hafta da tahtını kimseye kaptırmadı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı gündem oldu!

Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkı gündem oldu! Alınan bilgiler neticesinde Kerem Bursin ve Hande Erçel aşkı sosyal medyada da gündem oldu. Ayrıca ikilinin yakın zamanda aşk yaşamaya başlaması herkesi şaşkına çevirdi. Kimi sosyal medya kullanıcıları ise Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkının reklam olduğunu savunuyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından birlikte tatile giden Hande Erçel ve Kerem Bursin, havaalanında el ele yakalandıktan sonra aşklarını itiraf etti. Bunun ardından ikili aşk yaşadıklarını söyledi. Hatta Hande Erçel ve Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonunda sette yaşadıkları aşk ile gündeme geldi.

Hande Erçel ve Kerem Bursin aşk haberinin ardından popülerlik listesinde ilk sırada yer alıyor. Hatta Hande Erçel, instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile de kısa sürede dikkat çekti.