Hande Erçel Sinema Filmi İle Tekrar Ekranlara Geri Geliyor!

Hande Erçel Sinema Filmi İle Tekrar Ekranlara Geri Geliyor!

Türkiye dışında dünya çapında üne ulaşan yetenekli oyuncu Hande Erçel kariyerinde çok önemli bir çıkış yakaladı. Bugüne kadar dizilerde rol alan güzel oyuncu Hande Erçel ilk sinema filmi ile gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi ile ününe ün katan Hande Erçel dünya çapında da büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dil eğitimi için New York'a giden Hande Erçel kendini geliştirmek adına dizilere kısa bir süre de olsa ara vereceğini söyledi. En son FOX TV ekranlarının romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat vererek kariyer merdivenlerinde çok iyi bir çıkış yakaladı.

Hande Erçel, Mest-i Aşk filminde rol aldı

Hande Erçel gündemde yerini korurken ilk sinema filmi ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu zamana kadar sürekli televizyon dizilerinde rol alan yetenekli oyuncu Hande Erçel kariyer defterine sinema filmini de ekledi. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel sinema filmi için kameralar karşısına geçti. Türk ve İran ortak yapımı Mest-i Aşk filminde Hande Erçel’in rol alacağı ortaya çıktı.

Mest-i Aşk filminin detayları belli oldu

Çekimlerine uzun süre önce başlanan Mest-i Aşk filminin ilk fragmanı da yayınlandı. Alınan bilgiler neticesinde Mevlâna Celaleddin Rumi ve can dostu Şemsi Tebrizi’nin hayatını konu alan filmde başrol oyuncuları da belli oldu. Film ile alakalı detayların belli olmasıyla Hande Erçel Mevlâna Celaleddin Rumi ve karısı Kerra tarafından evlatlık edinilen Şemsi Tebrizi ile evlenen Kimya Hatun’a hayat veriyor. Bunun dışında İbrahim Çelikkol, Selma Ergeç, Boran Kuzum, Burak Tozkoparan ve Bensu Soral da filmde rol alan diğer oyuncular oldu. Önümüzdeki günlerde gösterime girmeye hazırlanan Mest-i Aşk filmi Hande Erçel’in ilk sinema filmi olacak. Filmin bugün ilk fragmanı da ekranlara geldi. Yetenekli oyuncu Hande Erçel Twitter'da bu film ile gündem oldu. Mevlâna’nın hayatına yönelik bir film olan Mest-i Aşk farklı bir bakış açısını izleyiciler ile buluşturacak.