Hande Erçel Sahte Takipçi mi Satın Alıyor? Ünlü Oyuncunun Takipçi Sırrı Ortaya Çıktı

Hande Erçel Sahte Takipçi mi Satın Alıyor? Ünlü Oyuncunun Takipçi Sırrı Ortaya Çıktı

Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel’in sosyal medyada da takipçi sayısı günden güne artıyor. Ünlü oyuncunun takipçi sırrı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Hande Erçel, kısa sürede yurt dışı dahil birçok hayrana sahip oldu. İşte detaylar...

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncu olarak yer alıyor. Kerem Bursin ile başrolü paylaşan Hande Erçel, kısa sürede 23 milyona ulaştı. Sosyal medyada da rekor kıran oyuncunun sırrı artık biliniyor.

Kısa süre önce partneri Kerem Bursin ile aşk yaşadığını kabul eden oyuncu Hande Erçel, en çok konuşulan isimlerinde başında geliyor. Sen Çal Kapımı dışında oyuncu birçok reklam ile de iş birliği yapıyor. Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan Hande Erçel’in takipçi listesinin günden güne artması da herkesi meraka sürükledi.

Hande Erçel 23 milyonu aştı! Takipçi sırrı artık biliniyor

Hande Erçel 23 milyonu aştı! Takipçi sırrı artık biliniyor. Ünlü oyuncu Hande Erçel, oyunculuğu ile eleştirilse bile kısa sürede 23 milyon takipçiye ulaştı. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel’in yurt dışında da birçok takipçisi var.

Ünlü oyuncunun takipçi sayısının bir nevi yurt dışına dayandığı ortaya çıktı. Çünkü Hande Erçel’in başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi Türkiye dışında birçok ülke tarafından takip ediyor. Bundan dolayı Hande Erçel kısa sürede 23 milyon takipçiye ulaştı.

Kerem Bursin ile kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanıyor. Ünlü oyuncu sevgilisi dışında yeğeni Mavi ile birçok fotoğraf paylaşıyor. Kerem Bursin ile sevgili olduklarını ilan eden Hande Erçel ilişkisi hakkında konuşmaktan da kaçınıyor.