Hande Erçel Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı! Yetenekli Oyuncu Hayranlarını Üzdü

Hande Erçel Oyunculuğu Bıraktığını Açıkladı! Yetenekli Oyuncu Hayranlarını Üzdü

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel başarılı performansı ile çok seviliyor. Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu devam ederken finale de az bir zaman kaldığı ortaya çıktı. Ekranların romantik komedi dizisi için geri sayım başladı.

Ekranların tek romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı 50. bölümü itibariyle ekranlara veda edecek. Bu kararın ardından alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi iki bölüm daha uzatıldı. 47 bölümü geride bırakan Sen Çal Kapımı dizisinin toplamda 5 bölümü kaldı.

Sen Çal Kapımı dizisi 2 bölüm daha uzatıldı!

Sen Çal Kapımı dizisi 2 bölüm daha uzatıldı! Alınan bilgiler neticesinde 5 bölüm sonra dizi ekran macerası tamamlayacak. Bir yıldan fazla süren Sen Çal Kapımı dizisi için çalışmalar devam ederken dizinin başrol oyuncusu Hande Erçel yeni bir karar ile gündeme geldi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Hande Erçel’in Sen Çal Kapımı dizisinin finalini ardından gelen teklifleri değerlendirmeyeceği ortaya çıktı.

Hande Erçel yeni kararını açıkladı!

Hande Erçel yeni kararını açıkladı! Nisan ayında Kerem Bursin ile aşk yaşayan Hande Erçel adeta mutluluk saçıyor. Özel hayatı dışında iş hayatında da olumlu gelişmeler yaşayan yetenekli oyuncu yeni sezonda farklı bir projede yer almayı düşünmediğini söyledi. Bunun dışında yetenekli oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından ne yapacağını yönelik açıklamalarda da bulundu.

Ünlü oyuncu gelecek planları hakkında konuştu

Ünlü oyuncu gelecek planları hakkında konuştu. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncunun biraz uzaklaşıp kendine yeni beceriler katacağı ve farklı deneyimler yaşamak istediği biliniyor. Bunun dışında Hande Erçel almayı planladığı eğitimler olduğunu ve kendine zaman ayırıp kendine daha da geliştirmek istediğini söyledi. Hande Erçel uzun bir süre dizilerde rol almayarak kendine zaman ayıracak. Çünkü uzun süredir dizilerde rol alan oyuncu setlerde çok zaman harcadığı. Bundan dolayı Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ile birlikte kendini geliştirmek ve dinlenmek istediğini belirtti.