Hande Erçel Öyle Bir Şey Yaptı ki Olanlar Oldu! Kerem Bursin Bakalım Ne Tepki Verecek!

Hande Erçel Öyle Bir Şey Yaptı ki Olanlar Oldu! Kerem Bursin Bakalım Ne Tepki Verecek!

Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük ün kazanan Hande Erçel, en son gömleğinin düğmelerini açarak verdiği poz ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Karın kaslarına belli eden bir fotoğraf paylaşan Hande Erçel zayıflığını da göstermiş oldu.

Bunun dışında mini şortuyla yaptığı paylaşım sonrası milyonlarca yorum alan Hande Erçel bir kez daha gündeme bomba gibi düştü.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren Hande Erçel ınstagram'dan 25 milyon takipçiye ulaştı. Sosyal medya üzerinden cesur paylaşımlar yapmaya devam eden güzel oyuncu Hande Erçel, yaptığı her paylaşım ile olay olmaya da devam ediyor. Yetenekli oyuncu Hande Erçel'in gömleğinin düğmelerini açarak sokak ortasında yürüyüşü milyonlarca beğeni kazandı.

Hande Erçel, mini şortu ile dikkat çekti

Sosyal medya çok aktif bir şekilde kullanan Hande Erçel, mini şortuyla da bir çok beğeni aldı. Sen Çal Kapımı dizisine tanıştığı Kerem Bursin ile de sevgili olan Hande Erçel neredeyse her gün magazin gündemine düşüyor. Hande Erçel'in yaptığı paylaşımların ardından sevgilisi Kerem Bursin'in ne tepki verdiği ise hayranları tarafından merak ediliyor. sevilerek takip edilen güzel oyuncu Hande Erçel'in araba önünde sütyenle poz vermesi hayranlarını çıldırttı. Mini şortuyla fotoğraf paylaşan Hande Erçel, karın kaslarını belli etti. En son aldığı kilolar ile gündeme gelen Hande Erçel, bu defa zayıflığı ile herkesi şaşkına çevirdi.

Kırmızı ruj sürerek cesur paylaşımlar yapan Hande Erçel, hayranlarının beğenisini kazandı. Paylaştığı fotoğraf ile kısa sürede 3 milyon beğeni aldı. Erçel  hayranları ise bu paylaşımı çok sevdiklerini dile getirdi.