Hande Erçel Müjdeli Haberi Verdi! Kerem Bürsin Baba Oluyor! Sosyal Medyada Resmen Deprem Oldu!

Hande Erçel Müjdeli Haberi Verdi! Kerem Bürsin Baba Oluyor! Sosyal Medyada Resmen Deprem Oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinde ilgin gelişmeler yaşandı. Maldivlerden tatilden dönen ikili sevgili olduklarını açıkladılar. Aynı zamanda Eda'nın anne Serkan'ın da baba olacağı gündeme bomba gibi düştü.

Sen Çal Kapımı dizisi sezon finalinden sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin Maldivlere tatile gitmişti. Tatil dönüşü el ele görüntülenmeleri sevgililer mi sorusunu sordurdu. Yaptıkları açıklamada sevgili olduklarını söylediler. Yeni sezon çekimleri için bir araya gelen  ikili hayranları karşısına sevgili olarak çıktılar.

Baba Oluyor!

Yeni sezon oldukça iddialı geliyor. Reyting rekorları  kıran dizi yeni dizilerinde çıkmasıyla birinciliği kaptıracakmış gibi durmuyor. Dizide Eda karakterine canlandıran Hande Erçel ise, Serkan karakterini canlandıran Kerem Bürsin'e baba olduğunu açıklıyor. Bu ilginç gelişme üzerine sosyal medya şok oldu.

Sosyal Medyadan Kutlama!

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon fragmanı kısa süre önce hayranlarıyla buluştu. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte  herkes şok oldu. Sosyal medyada ise herkes "Kerem Bürsin baba oluyor!" etiketini kullandı. Kısa sürede herkes bu etiketi kullanarak paylaşım yaptı. Bunun  üzerine Hande Erçel ise " O kızın annesi benim" ifadesini kullandı. Bu sözlerin üzerine Sen Çal Kapımı set ekibi Kerem Bürsin'in babalar gününü kutladı.

Kerem Bürsin Sessiz Kaldı!

Kutlamalardan bir tanesi de Sen Çal Kapımı sosyal medya ekibinden geldi. "Babalar günün kutlu olsun Serkan Bolat!” diye  paylaşım yaptı. Bu olay sosyal medyaya bomba gibi düştü. Binlerce kişiden  mesajlar ve paylaşımlar yağdı. Fakat Kerem konu hakkında herhangi bir paylaşım yapmadı.

Sen Çal Kapımı hayranları yeni sezonun 5 yıl ileriden başlaması ve çocuklarının almasına çok sevindi. Bir çok hayranı ise şok geçirdiklerini dile getirdi. Sizler olan olaylar ve yaşananlar hakkında ne düşünüyorsunuz?